Wielki Wybuch
Re: Wielki Wybuch
dziś jest taki zysk pytanie kiedy zamknąć..???
zobacz co się na edku dzieje... wygląda że zaraz poleci w dół... a wtedy dax w górę ;-) ...
@MR.D - korelacja znakomita, pytanie do kiedy hehe
mówisz 20 klocków w jeden dzień? Nieźle... mój rekord to jak na razie 5 klocków w 1 dzień..... No to gratkiPłaski pisze:DAX hacked - dziś

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
btw. ja bym tego daxa trzymał do 11.900 minimum 

Nie,nie,nie- to był grid w parę dni ale teraz wychodzi piramidka ala szwjacar, a gra leci na tych pozycjach na 80K 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Edek spada i dax też spada...
80K mowisz... czytałem Twój dziennik

80K mowisz... czytałem Twój dziennik

a taką miałem fajną platynę na L i skończyło się na BE. No ale lepiej tak niż teraz bym był w plecy i to zdrowo, bo na platynie nie ma żartów. Zostaje kwestia pszenicy. Do 480 spadek i UP mi wychodzi. Zobaczymy.
ja max zarobiłem 8 K, ale wtedy grałem większym depo. To było po luce weekendowej gdzie USD/CHF w kosmos wystrzelił - na wykresach to widać. próbowałem zamknąć z palca, ale sys nie przyjmował zlecenia ;-) w końcu się udało.... ale to bYło fajne uczucie bo nie sprawdzałem cen na xe.com tylko sobie odpaliłem o 23:00 i nagle w pozycji zysk z -1400 zrobiło się 6600 tak jak pstryknięcie palcem. W końcu się udało nie wiem czy gdzie jeszcze taka luka weekendowa się pojawiła w Aliorze była jak widać na princie. W sumie ta luka mnie ocaliła bo przy takiej wielkości pozycji jak wtedy miałem to gdybym poczekał trochę dłużej to bym się przez lata nie wypłacił 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 16:40 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
ponadto nie wyszło mi jeszcze z EUR/NZD - tzn miałem dobrze S, ale mnie wycięli na SL o 14.30 na danych i poszli w dół.
Więc SL był źle postawiony, albo źle że był
Więc SL był źle postawiony, albo źle że był