W co gracie podczas spekulacji?;p

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

W co gracie podczas spekulacji?;p

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Grałem w wormsy online z ludźmi z całego świata ale mi się znudziło.
Grałem w pokera ale mi się znudziło.
Grałem w różnego rodzaju gry rpg i mi się znudziło

Zaczne przegrywac jak nei będę miał innego zajęcia przy komputerze opórcz spekulacji

JAKIE POMYSŁY?
Cos co by mnie troche pochłoneło i miałbym jednoczesnie czas na otwieranie i zamykanie zleceń ;p
Kurni, poker, wormsy na pewno odpadają. Gry online jakies słabe tez.

Ta gra nie moze za mocno wciągać! Moze to rownie dobrze nie być gra ;p Cos co zajmie mi łeb i będzie intersujące ale będę mogł pilnowac wykresu.

Kiedys czytałem wiadomosci gospodarcze z polski i świata ale to gówno warte info ;p mozna się tylko podłamać psychicznie

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Re: W co gracie podczas spekulacji?;p

Nieprzeczytany post autor: bbq »

NieBedeSpamowal pisze:
JAKIE POMYSŁY?
Cos co by mnie troche pochłoneło i miałbym jednoczesnie czas na otwieranie i zamykanie zleceń ;p
+ same korzyć = nauka języka obcego, na gry będziesz miał jeszcze czas.

Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein

Awatar użytkownika
Wel3s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wel3s »

Ja czytam książki i się uczę, a jak nie to ogarnij może quake online, 5-10 minut na mecz, więc się nie wciągniesz za bardzo :D

Awatar użytkownika
faflik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: faflik »

Polecam grę GO (Weigi). W Polsce mało znana szerszej publiczności. Pochodzi z Chin, pierwsze wzmianki o niej pochodzą z przed 4000 lat. Zasady są bardzo proste, można je opisać w jednym zdaniu. Jednak gra komplikuje się po każdym ruchu.
Sprawia to, że nawet najtęższe komputery nie są w stanie wygrać z człowiekiem, który poświęci trochę czasu na naukę i praktykę. Jest nawet do zgarnięcia nagroda w wysokości 1 000 000 $ za napisanie robota który wygra z profesjonalnym graczem GO.
Podstawy można nauczyć się tutaj:
http://go.art.pl/jak-zaczac

Gracze z całego świata spotykają się na serwerze:
http://www.gokgs.com/

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Wel3s pisze:Ja czytam książki i się uczę, a jak nie to ogarnij może quake online, 5-10 minut na mecz, więc się nie wciągniesz za bardzo :D
Któą część quake? da rade grac po necie w 4 ? bo w 3 wyskakują bledy bo pirat ;p

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

faflik pisze:Jest nawet do zgarnięcia nagroda w wysokości 1 000 000 $ za napisanie robota który wygra z profesjonalnym graczem GO
Mógłbyś podać link gdzie można zgarnąć tą nagrodę ?

Awatar użytkownika
Wel3s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wel3s »

NieBedeSpamowal pisze:
Wel3s pisze:Ja czytam książki i się uczę, a jak nie to ogarnij może quake online, 5-10 minut na mecz, więc się nie wciągniesz za bardzo :D
Któą część quake? da rade grac po necie w 4 ? bo w 3 wyskakują bledy bo pirat ;p
Quake Live jest grą online, kiedyś grało się przez przeglądarkę, teraz ściąga się małego klienta i włącza z niego grę, śmiga na linuxie, macos i win więc każdy może pograć xd Osobiście jestem fanem UT, ale w quake live trochę grałem, w q3 też, ale to lata temu, jeszcze się na lanparty jeździło. W 4 nie wiem, nie spasowała mi jak grałem kiedyś, a tak od kilku lat, bardzo rzadko gram w cokolwiek, szkoda mi życia D: fajny i dynamiczny za darmo jest również Xonotic.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

NieBedeSpamowal pisze:Grałem w wormsy online z ludźmi z całego świata ale mi się znudziło.
Grałem w pokera ale mi się znudziło.
Grałem w różnego rodzaju gry rpg i mi się znudziło

Zaczne przegrywac jak nei będę miał innego zajęcia przy komputerze opórcz spekulacji

JAKIE POMYSŁY?
Kurni, poker, wormsy na pewno odpadają. Gry online jakies słabe tez.

Ta gra nie moze za mocno wciągać! Moze to rownie dobrze nie być gra ;p Cos co zajmie mi łeb i będzie intersujące ale będę mogł pilnowac wykresu.

Kiedys czytałem wiadomosci gospodarcze z polski i świata ale to gówno warte info ;p mozna się tylko podłamać psychicznie
Myślałeś o narkotykach? Słyszałem że to potrafi pochłonąć ludzi bez reszty na kilka lat nawet. FX Ci sie znudzi na pewno...
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

a moze cos staroswieckiego jak czytanie ksiazek?

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Ja się kiedyś próbowałem uczyć/czytać książkę to nie da rady w moim wykonaniu. Książka to dla mnie wieczorny rytuał przed snem, wtedy sobie siadam zmęczony i mogę w 100% wejść w klimat książki a nie co chwila spoglądać na wykres.

U mnie najlepiej się sprawdza league of legends gra trwa 20-50 minut jak nie ma nic ciekawego na rynku i wiem, że setupu nie będzie w ciągu tej godziny na 90%. A tak to przeglądam sobie różne rzeczy typu 9gag, 4chan, forum, pogadam z kimś o fx lub po prostu ze znajomym. Kiedyś grałem w wowa, ale to niestety polegało na tym, że jak się wkręciłem to potrafiłem się na 4h wyłączyć :D (ale wtedy też luźniej fx traktowałem).

Pozdro

ODPOWIEDZ