Obserwuje i widze, ze jestes na dobrej drodze jednak popelniasz kilka bledow.
Jezeli to nie stanowi problemu i nie masz nic przeciwko, przekaze Ci moje uwagi, moj skype formor0822.
Jak się nawrócę i zacznę stosować to dam znać. pozdrawiamJankes pisze:grafmax nie nalegam ale moim zdaniem z takim podejściem będzie trudno zostać rekinem rynku. Powodzenia
Bardzo chętnie wysłucham Twoich uwag. Jakby co to na skypie już się odezwałem do Ciebie.fxlamer pisze:Jezeli to nie stanowi problemu i nie masz nic przeciwko, przekaze Ci moje uwagi, moj skype formor0822.
Kierowałem się tym że:candleelephants pisze:a co przemawiało na tą Ske na kablu jeśli można wiedzieć oprócz wykupienia rynku?
fxlamer fajnie, że chcesz pomagać ale robisz niefajną rzecz piszesz otwarcie na forum że Ty znasz błędy i pomożesz je naprawić ale ich otwarcie nie powiesz tylko na priv. Nie można by odrazu napisać na priv takiej wiadomości do grafmax jeśli nie chcesz tych błędów otwarcie wyjawić a nie pisać do wszystkich że coś wiesz ale powiesz na priv...fxlamer pisze:hmm, beda z Ciebie ludzie
Obserwuje i widze, ze jestes na dobrej drodze jednak popelniasz kilka bledow.
Jezeli to nie stanowi problemu i nie masz nic przeciwko, przekaze Ci moje uwagi, moj skype formor0822.