DayTrading: Piątek 16.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 16.02.2018
eu, m1
lokalnie odbnitka na 1,2460 mozna skalpowac
lokalnie odbnitka na 1,2460 mozna skalpowac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
- Fanatyk
Jest jeszcze jedna mozliwosc ale na ogólnym tego nie powiemKermit pisze:1.2360 zejda, ale to w przyszłym tygodniu IMO, a jesli jednak zamkna dzis dzien i tydzien ponizej 1.24 to juz nowych szczytów moze nie bycyeahman pisze:edek, h1
wczorajsza zmyła na sell ( u mnie poszło w SL), cena bardzo przewidywanie tylko w głowach spadki wszystkim marzyły się już podwieczór a one dopeiro przyszły w nocy. Sytuacja bz zmian jezda w doł na fali 4 - max 1,2390 - a potem nowe szczyty.
-- Dodano: 16 lut 2018, 15:35 --
a ja mysle ze Swiezak wkreca cale forum bo to niemozliwe co on robi... Na tacy kilka razy dostal pomysly na strategie i nie zauwazylem zeby probowal cokolwiek zmieniac w swoim tradingu. Do tego te malunki jak z przedszkola w stylu "znajdz cene na wykresie". I po dwoch latach łapie sie na taksty "zrobil milion zrób i TY" itp itd...Cblondyn pisze: Nie Ty jeden. Od 2 lat patrze na jego wykresy i się zastanawiam kiedy mu sie to znudzi
Czasami wychodza ładne kolorowanki. Pierwszy raz widze taką "strategie"

Może swiezak pracuje dla któregoś brokera i ma za zadanie siać zamęt. Swiezak oświadczasz że nie jesteś od broka?
Ostatnio zmieniony 16 lut 2018, 15:44 przez Michał - TopTrade, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli wkręca to udaje mu sie to doskonaleKermit pisze: a ja mysle ze Swiezak wkreca cale forum bo to niemozliwe co on robi... Na tacy kilka razy dostal pomysly na strategie i nie zauwazylem zeby probowal cokolwiek zmieniac w swoim tradingu. Do tego te malunki jak z przedszkola w stylu "znajdz cene na wykresie". I po dwoch latach łapie sie na taksty "zrobil milion zrób i TY" itp itd...

Ale obawiam się, że nadal marzą mu sie te "miliony" w pare miesięcy bo lewarowane rynki potrafią działać na wyobraźnie

Kermit ja widze nowe szczyty do kocna marca nawet w przypadku gdy zjedzie na 1,2140
eu, d1
eu, d1
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Świerzak nie bierz tego do siebie co piszemy ale każdy widzi, że to co robisz to bez sensu. Albo coś musisz zmienic albo dac sobie spokój bo szkoda Twojego czasu
I nikt nie pisze tego złosliwie bo każdy życzy każdemu by zarabiał jak najwięcej
I nikt nie pisze tego złosliwie bo każdy życzy każdemu by zarabiał jak najwięcej
Maksimus pisze:Dzień dobry czy też ktoś widzi S na indeksach?
ja widziałem L ale już wycięli jak poszedłem do kibla ... zdązyłem sobie jedynie zdjecie zrobić .... skurw...y
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
na daxie ja widze 12615Maksimus pisze:Dzień dobry czy też ktoś widzi S na indeksach?
No gdybyś nie poszedł do kibla to pewnie by nie wycieli. A tak skorzystali z okazji, że Cie nie manavik pisze: ja widziałem L ale już wycięli jak poszedłem do kibla ... zdązyłem sobie jedynie zdjecie zrobić .... skurw...y
Jednym słowem wredne świnie