Korelacje
DayTrading: Środa 08.04.2020
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 16:56 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Szuler naucz sie cytowac. Nic o zadnym bronieniu czegokolwiek nie pisalem wiec popraw to
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
W waszej ocenie jak ropa wti może byc nisko w tym tygodniu?
łapie co moge jeszcze S na chf i usd. a u was?
Ty jak najbardziej nie pisałeś.Kermit pisze: 08 kwie 2020, 16:55 Szuler naucz sie cytowac. Nic o zadnym bronieniu czegokolwiek nie pisalem wiec popraw to
Podwójny dołek wybroniony.
Pozostaje pytanie na jak długo?
To tylko i wyłącznie moje czary, moja gadka.
ale w cytacie przypisales to mnie wiec popraw
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zagraj na kangurzevalkiria pisze: 08 kwie 2020, 16:57 W waszej ocenie jak ropa wti może byc nisko w tym tygodniu?
PiS forever
Już poprawiłem.
Byle jak, ale jest poprawione
A jak się pokaże 23,5 , to za L nie ręczę
-
- Gaduła
20 to dolna granica opłacalności wydobycia. Tak czytałem. Poniżej dzieją się cuda, tak widziałem.valkiria pisze: 08 kwie 2020, 16:57 W waszej ocenie jak ropa wti może byc nisko w tym tygodniu?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.