Korelacje
DayTrading: Środa 08.04.2020
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 16:56 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Szuler naucz sie cytowac. Nic o zadnym bronieniu czegokolwiek nie pisalem wiec popraw to
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
W waszej ocenie jak ropa wti może byc nisko w tym tygodniu?
łapie co moge jeszcze S na chf i usd. a u was?
łapie co moge jeszcze S na chf i usd. a u was?
ale w cytacie przypisales to mnie wiec popraw
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Gaduła
20 to dolna granica opłacalności wydobycia. Tak czytałem. Poniżej dzieją się cuda, tak widziałem.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.