P.s wypije zdrowko tego ktory mial na kablu w kosmos leciec
DayTrading: Piątek 13.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2020
Takiego wora pipsow i £ na kabelu  w jeden tydz to nigdy  zem nie zgarnal , waryjat ze mnie jak cholera 

ide chlac  

nie wiem czy wytrzezwieje do poniedzialku 
  moze jak wstane to bedzie juz po koronie 
  pozdrufffki Wariaty 
 hej 

Polska zamknęła granice..

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
						Przyjme btc
powinna sie zjebka w dol wyraznie pojawic bo to juz pora 
pisze o indeksach choc nie koniecznie bo juz i na dax i na sp troche spadli

pisze o indeksach choc nie koniecznie bo juz i na dax i na sp troche spadli
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Moze dopiero w poniedziałek jak sie gunwo rozprzestrzeni bardziej..XAB pisze: 13 mar 2020, 19:38 powinna sie zjebka w dol wyraznie pojawic bo to juz pora
pisze o indeksach
Borys tu w uk szope odpie..dala.. przynajmniej polska sie zabezpiecza dobrze
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
						Przyjme btc
niech to jebnie w końcuXAB pisze: 13 mar 2020, 19:38 powinna sie zjebka w dol wyraznie pojawic bo to juz pora
pisze o indeksach
Ej ludzue a zastanawialiscie sie dlaczego nie pokazuja tych tysiecy choryCh we wloskich szpitalach, ze niby szpitale przepelnione , czemu w tv badz na prywatnych filmikach nikt nie wrzuca relacji ze szpitali i nie pokazuje tych tysiecy lezacych w lozkach i tych setek umierajacych???

Kabel, spadki to ściema.
Za ostro to pojechało, inny kąt opadania powinien mieć miejsce z wyjścia z kluczowych średnich. Wyjście z układu zrealizowane
Zakończone dożynkami.

Za ostro to pojechało, inny kąt opadania powinien mieć miejsce z wyjścia z kluczowych średnich. Wyjście z układu zrealizowane
Zakończone dożynkami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

2 miesiące za późno
Korea zrobiła to w styczniu
https://www.o2.pl/artykul/korea-polnocn ... 077975169a
The only way is up
No właśnie odszedłem od tego bo za dobrze szło. Juz 82% było odrobione. Jak dobrze idzie to puszczają hamulce. Ale potrafie tak grać czasami. Chciałbym tak grać cały czas, ale to jest walka z samym sobą. Na wym ostatnim wykresie to widać. Dwa pierwsze wejścia z dupy, bez sensu zupełnie, sam się dziwie jak mogłem to zrobić. Potem odczekałem, przypilnowałem i odrobiłem.qduaty pisze: 13 mar 2020, 19:15 Świeży..
CZY TY ABY NA PEWNO JESTEŚ ZDROWY???
A gdzie twoje słynne "odrobilem" 50%, zmieniam setup...
ŚWIEŻAK WRÓĆ![]()
![]()
PS. Trumpek miał przemawiać o 20:00. Coś nowego?
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Mówi się, że ma wprowadzić stan wyjątkowy w USA.Świeżak44 pisze: 13 mar 2020, 20:15No właśnie odszedłem od tego bo za dobrze szło. Juz 82% było odrobione. Jak dobrze idzie to puszczają hamulce. Ale potrafie tak grać czasami. Chciałbym tak grać cały czas, ale to jest walka z samym sobą. Na wym ostatnim wykresie to widać. Dwa pierwsze wejścia z dupy, bez sensu zupełnie, sam się dziwie jak mogłem to zrobić. Potem odczekałem, przypilnowałem i odrobiłem.qduaty pisze: 13 mar 2020, 19:15 Świeży..
CZY TY ABY NA PEWNO JESTEŚ ZDROWY???
A gdzie twoje słynne "odrobilem" 50%, zmieniam setup...
ŚWIEŻAK WRÓĆ![]()
![]()
PS. Trumpek miał przemawiać o 20:00. Coś nowego?
Ja wchodzę w s.
The only way is up