Przygotówka pod luki bessy w poniedziałek
DayTrading: Piątek 13.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2020
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
z 33,76 na 31,17 i na co tu narzekacXAB pisze: ↑13 mar 2020, 16:50NO OK POMYSLY NA potem o ropceeeee
ramki moje to tego musze sie trzymac BP ropie i bylo zalozenie na plus 500 gha ha ha
szkoda tylko ze 1dna ska jechalem
https://iv.pl/image/GrWcEoa

odbili na mojej ramce ze az przyjemnie patrzec na to zalozenie

https://iv.pl/image/GrWcPps
nie wazne co dalej ale ramka na te chwile jak plachta na byka zadzialala

dawno takego trafienia na 99 procent nie mialem chyba

Ostatnio zmieniony 13 mar 2020, 17:02 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
@Doktorek - machamy widzę, że dobrze. https://www.youtube.com/watch?v=9vbQQ1w2zMk - chętni do machania mile widziani. Kto chętny na pokład? Zostawiam S na edim. Chyba, że coś mnie trzepnie.
Jak spadnie dzisiaj jeszcze 50 pipek to mamy objęcie na weekly!!!!! Po takiej wzrostowej świecy tydzień temu!!!!!! Patrząc na proporcje co było wcześniej. Jeśli tak się stanie to wróżę, że następna weekly będzie na czerwono.
@Szuler - złoto zostawiam S. Cel jakieś 1300. Na tę chwilę nie widzę rgra. Chyba, że to będzie taki zdezynfekowany rgr.
Srebro - zostawiam S. Tutaj już kilka razy przestawiałem TP. Teraz mam na 12,5.
TP ustawiam kilka/kilkanaście % niżej. A nóż widelec wejdzie szpilka na otwarciu.
Pozdrawiam i życzę powodzenia. 3majcie się i dezynfekujcie. Ja dzisiaj zamierzam, bo wczoraj mi się nie udało. Znalazłem się w grupie ryzyka.
Jak spadnie dzisiaj jeszcze 50 pipek to mamy objęcie na weekly!!!!! Po takiej wzrostowej świecy tydzień temu!!!!!! Patrząc na proporcje co było wcześniej. Jeśli tak się stanie to wróżę, że następna weekly będzie na czerwono.
@Szuler - złoto zostawiam S. Cel jakieś 1300. Na tę chwilę nie widzę rgra. Chyba, że to będzie taki zdezynfekowany rgr.
Srebro - zostawiam S. Tutaj już kilka razy przestawiałem TP. Teraz mam na 12,5.
TP ustawiam kilka/kilkanaście % niżej. A nóż widelec wejdzie szpilka na otwarciu.
Pozdrawiam i życzę powodzenia. 3majcie się i dezynfekujcie. Ja dzisiaj zamierzam, bo wczoraj mi się nie udało. Znalazłem się w grupie ryzyka.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
pewnie trump ma koronowirusa i dlatego podjazd pod zwale na koniec dnia ....
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Coś szykują. jakieś atrakcje na wieczór, wystąpienie trampka niewiele da. Podejrzewam że trampek jest zaszczepiony dlatego tak odważnie gada i nie poddaje się testom. W razie co to poszukają sobowtóra 

Ktos wie gdzie zatrzyma sie kabel
bo nie wiem kiedy wysiasc z drezyny

A czemu waryjacie chcesz wysiadać

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
I tak oto urabia sie ulice. Zloto i srebro leci na pysk a dolar dopiero sie rozkreca. A mialo byc przeciez odwrotnie
A ja mowilem i apelowałem do rozsadku. Tymczasem to ja odcinam kupony a wy wlepiajcie gały w swoje sztabki srebra ktore sa g warte teraz.

Zapraszalem do drezyny jak byl na1.3xxx nikt nie pomaglal

audusd zgodnie z prognozą w dół a eurgbp w górę