Na edim w pendolino zaciągnąłem hamulec bezpieczeństwaArturm21 pisze: 13 mar 2020, 17:44Zapraszalem do drezyny jak byl na1.3xxx nikt nie pomaglal![]()
ja edim siedze w prndolino
![]()
![]()
taki waryjat ze mnie
![]()
DayTrading: Piątek 13.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2020
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
						Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
krab29 pisze: 13 mar 2020, 17:51Na edim w pendolino zaciągnąłem hamulec bezpieczeństwaArturm21 pisze: 13 mar 2020, 17:44Zapraszalem do drezyny jak byl na1.3xxx nikt nie pomaglalkrab29 pisze: 13 mar 2020, 17:39
A czemu waryjacie chcesz wysiadaćMachaj puki sił ci starczy i tyle. Ewentualnie zaproś kogoś do ekipy. Ja macham na edim, nie pomogę.
![]()
![]()
ja edim siedze w prndolino
![]()
![]()
taki waryjat ze mnie
![]()
Ale w końcu odbije, żebyśmy razem zarobili
![]()
Kiedys odbije napewno
usdchf h1 filiżanka z uszkiem - ucieczka z franka i złota w akcje

Matko jeszcze nie kupiłeś ?Świeżak44 pisze: 13 mar 2020, 15:59 USA nie podzielają entuzjazmu. WIG20 też spada razem z SP, to znaczy za wsześnie na zakupy.
Jak Wig20 wróci na 2000 pkt to utwierdzisz się w przekonaniu, że dołek już był ?
The only way is up
Kurla nie mam sil, na jedej drezynie prawie 700km przepompowalem 

edek bp i tylko sie zerowalem na tym podbiciu chyba na sile
bo za wczesnie lkowac zaczalem hmm piatek
dolce 1 ska dekiktasnie bo cos mie nie pasi

bo za wczesnie lkowac zaczalem hmm piatek
dolce 1 ska dekiktasnie bo cos mie nie pasi
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
OK. Nie będę się spieszył. Podstawowy warunek, SP spada- WIG20 już nie.. Wtedy będzie dołek. Dziś to jeszcze nie jest dno.szuler pisze: 13 mar 2020, 16:04zakupy akcji , nie moja działka, ale proponuje wybić sobie MŁOTKIEM z głowy na kilka miesięcy.Świeżak44 pisze: 13 mar 2020, 15:59 USA nie podzielają entuzjazmu. WIG20 też spada razem z SP, to znaczy za wsześnie na zakupy.
w 2007r też ,,se,, tak myślałem i popłynęło 100K
bo cały czas widziałem dołek.
teraz na bank jest to samo.
Po ostatnim tygodniu stwierdzam, że DT to gówno i strata czasu.
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Kolego przejdź na dzienny, mniej transakcji ale przemyślane, zaplanowane. Mniejsza pozycja bo i sl musi być odpowiedni do sytuacji. Mniej zaglądasz na platformęŚwieżak44 pisze: 13 mar 2020, 18:53OK. Nie będę się spieszył. Podstawowy warunek, SP spada- WIG20 już nie.. Wtedy będzie dołek. Dziś to jeszcze nie jest dno.szuler pisze: 13 mar 2020, 16:04zakupy akcji , nie moja działka, ale proponuje wybić sobie MŁOTKIEM z głowy na kilka miesięcy.Świeżak44 pisze: 13 mar 2020, 15:59 USA nie podzielają entuzjazmu. WIG20 też spada razem z SP, to znaczy za wsześnie na zakupy.
w 2007r też ,,se,, tak myślałem i popłynęło 100K
bo cały czas widziałem dołek.
teraz na bank jest to samo.
Po ostatnim tygodniu stwierdzam, że DT to gówno i strata czasu.Wpada się w overtrading i nic z tego nie wychodzi.. Niekończące się błędne koło: Zarabiam, trace, zarabiam, trace, zarabiam, trace...itd Chociaż dalej będę próbował, bo za dużo straciłem czasu, żeby się poddać, ale w sumie mam tego dosyć. Lepiej zainwestować raz a dobrze a nie tracić czas na te żarty wykresowe.
Niby wiem jak rozpoznać sygnał do spadków, ale często jak dopadam do kompa wchodzę "życzeniowo" , jak wykres rośnie , wbrew wskaźnikom, wbrew trenowi..bo jedna świeczka mi się zaświeci.  Dopiero jak strace, to jest kubeł zimnej wody i zaczynam porządnie szukać setupu.. Coś mam z głową, jakiś defekt, ale pracuje nad tym..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeży..
CZY TY ABY NA PEWNO JESTEŚ ZDROWY???
A gdzie twoje słynne "odrobilem" 50%, zmieniam setup...
ŚWIEŻAK WRÓĆ

CZY TY ABY NA PEWNO JESTEŚ ZDROWY???
A gdzie twoje słynne "odrobilem" 50%, zmieniam setup...
ŚWIEŻAK WRÓĆ
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
						Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9