Okazuje się, że obecnie najkorzystniejsze warunki lewarowania na terenie UE są w.... Polsce

https://forexclub.pl/cysec-mowi-nie-dzw ... acje-esma/
dla wiekszosci detalistow to raczej niezbytADASKO2012 pisze: 29 wrz 2019, 13:31 Taaa jasne.Łatwiej zostać profesjonalistą niż doświadczonym traderem.
O to nie zapytałem, ale podejrzewam, że każdy broker będzie respektował jedynie własny kurs. Nie masz jednak czym się martwić, bo nie wydaje mi się aby to był trudny test. Brokerom zależy na tym aby wszyscy go zdalialinoe pisze: 01 paź 2019, 16:27 Brokerzy będą dawać "papierek" po ukończeniu i zdaniu kursu? Chodzi o to czy będzie taka możliwość aby zdać kurs tam gdzie najłatwiej i z odpowiednim zaświadczeniem grać z wyższą dźwignią u innego brokera, który na przykład nie oferował takiego kursu.
To dlaczego miałby respektować tylko swój test?MarioDM pisze: 01 paź 2019, 17:01 O to nie zapytałem, ale podejrzewam, że każdy broker będzie respektował jedynie własny kurs. Nie masz jednak czym się martwić, bo nie wydaje mi się aby to był trudny test. Brokerom zależy na tym aby wszyscy go zdali![]()