Recenzje na youtube są dla polityki druzgocąceKermit pisze: 19 wrz 2019, 16:17 był ktos na "Polityce"? Jest sie z czego posmiac na tym? Bo dzis sie wybieram

Recenzje na youtube są dla polityki druzgocąceKermit pisze: 19 wrz 2019, 16:17 był ktos na "Polityce"? Jest sie z czego posmiac na tym? Bo dzis sie wybieram
to ładuj S i sam sobie rysuj - czemu mnie namawiasz?PipsKong pisze: 19 wrz 2019, 16:47 Żabciu zobacz jakie dane z USAlandi, nikt nie chce pozbywać się dolarka bo nie ma ku temu powodów
rysuj coś na 1.08![]()
mi tam rybkaKermit pisze: 19 wrz 2019, 17:08to ładuj S i sam sobie rysuj - czemu mnie namawiasz?PipsKong pisze: 19 wrz 2019, 16:47 Żabciu zobacz jakie dane z USAlandi, nikt nie chce pozbywać się dolarka bo nie ma ku temu powodów
rysuj coś na 1.08![]()
![]()
![]()
![]()
Trzymam sie planu od poltora miesiaca i wychodze na tym rewelacyjnie wiec nie widze powodu do jakichkolwiek zmian strategii...Wszystko jest obliczone i wkalkulowane.![]()
Co to za patola. Jest tu jakiś moder? Weź chłopie wywal to całe przedszkole, przecież to rzygnąć można.jędrula pisze: 19 wrz 2019, 17:12Uwal sie na p zde i rysuj jak kolego prosi i nawet nie mrugnij.Kermit pisze: 19 wrz 2019, 17:08to ładuj S i sam sobie rysuj - czemu mnie namawiasz?PipsKong pisze: 19 wrz 2019, 16:47 Żabciu zobacz jakie dane z USAlandi, nikt nie chce pozbywać się dolarka bo nie ma ku temu powodów
rysuj coś na 1.08![]()
![]()
![]()
![]()
Trzymam sie planu od poltora miesiaca i wychodze na tym rewelacyjnie wiec nie widze powodu do jakichkolwiek zmian strategii...Wszystko jest obliczone i wkalkulowane.![]()
oj XABik dzisiaj prodiż schowałem ale kabelek to chętnie wyjmę i Cię za chwilę naprostujęXAB pisze: 19 wrz 2019, 17:32 zlot trolni na forum wyglada tak
1 cham bezczelny
2 ten co grzecznie prosi
3 ten co ma sporo wiedzy z at
i 4 co niby na niczym sie nie zna
jak 5 dolaczy miejscowy jakis inz????? z tzw BOZEJ ŁASKI to hulAJ DUSZA I PIEKLA NIET
zmykam moze to sie uciszy