dax tu gram krotko i jesli wyjda to raczej ssss zaczne od bialej linii lub okolic https://iv.pl/image/Grvi5BU https://iv.pl/image/GrviLzS
bax-
te kreske sobie postawiles co znaczy ze tyz szybko znikniesz
nie obrazaj podpisujac sie czyims nikiem ignor i EOT
POST ZGLOSZONY WIEC CHWILE MOZESZ POSZALEC TU JESZCZE
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2019, 15:47 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Xab a ty jak zwykle to samo
jestes systemowiec typowy i tez wrozysz
jestes tu w na odstrzal
bo dla tych z mala kasa twoj system jest nie warty nic bo kosztuje pracy sporo
zas sredniak woli wrozyc bo moze zlapie 200 pip moze nie
a grubas sie z ciebie zawsze bedzie smial bo ty wg niego skubiesz jak dadas
podam przyklad ropa dwa dni temu byla 55 postawil powiedzmy ske albo 10esek i mial wczoraj ok 10 procent zysku
wiec gdzie ci do niego??/
zakladajac pozycjonowanie grubasa piramidke itp itd mogl spoko zrobic 20 procent w dwa dni
i to samo sredniak twoj system moze oceniac bo zlapac mogl 400 pip tez
a nie gapi sie w komputer tylko stawia pozycje i zbiera zysk oczywiscie jak dobrze wywrozy
a ty raz do kazdego wejscia potrzebujesz duzo pracy i motasz sie od ropki do daxa do edka itp itd
czyli musisz kontrolowac wsio caly rynek
a ty piszesz cicho latwo i przyjemnie i zaden problem dax czy ropa
ja napisalem tylko tyle ze
/////dla grajacych to edek jest najbardziej bezpieczny ????????????????????????
a wy ze swierzakiem zachlystujecie sie tym jaka to super gra na daxie czy na ropie
swierzaka to rozumiem 20 depo i kolejne i zaden problem
ale ty powinienes nie odzywac sie bo nie masz racji
mozesz napisac jedynie ze dla twojego dt im bardziej kurs zasuwa w gore czy w dol w ciagu dnia tym lepiej
i tyle
a nie pierniczyc ze latwo i bez problemu bo problemy masz takie same lub podobne co inni na fx maja
dlatego ja pisze ze dt to ciezkie tyranie a nie praca
bo te moje wrozby jak ty to oceniasz tez niestety czasem sa zle
juz sie nie osmieszaj ignor i eot
niby BAX--
JESLI to o mnie lub do mnie to szkoda twych madrosci bo jesli nikt ich nie przytoczy
to ja
niestety nie przeczytam
paaa
i do zobaczenia w nowej wersji
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jak to do mnie to moze wytlumacz bo tak aprop to nawet tepy zauwazy ze to nie bylo zlosliwe
a ty do mnie odzywasz sie zlosliwie choc to olalem
co to znaczy?
prosze Cie bez takich do mnie bo jestes o 3 zera i kilka lat za krótkkkkkkkki.
XAB - pokazałbym Ci cos na edku ale sam jestem ciekaw jak powyzej 1.11 wybrniesz z tej piramidy S
XAB - pokazałbym Ci cos na edku ale sam jestem ciekaw jak powyzej 1.11 wybrniesz z tej piramidy S
spokojnie Żabciu , pamiętaj o moim 1.08
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!