Dzięki PipsiPipsKong pisze:Kur.... moje 10 lotów !!!! I to z samej góry !!!!!_Kerad_ pisze:
Pipsi to przyspieszenie w spadaniu na Edku to chyba Twój SL?
Gdyby nie Ty, to edek w życiu by nie spadł.
Mój szort o wielkości 0,001 zaraz wyjdzie na plus
Dzięki PipsiPipsKong pisze:Kur.... moje 10 lotów !!!! I to z samej góry !!!!!_Kerad_ pisze:
Pipsi to przyspieszenie w spadaniu na Edku to chyba Twój SL?
nie ma szansMarioDM pisze: Dzięki Pipsi![]()
Gdyby nie Ty, to edek w życiu by nie spadł.![]()
Się nie ma co śmiać. CMC oferuje bardzo małe pozycje na walutach. Bodajże najmniejsza to będzie 0,0001 . Kiedyś na jakimś crossie otworzyłem pozycję, a że CMC to taki mój rachunek poboczny to nie zaglądałem tam kilka dni, bo na MT4 miałem taką samą pozycję i widziałem co się dzieje. Gdy zamknąłem pozycję na MT4 zalogowałem się do CMC aby też zamknąć pozycję i paczę .... a tam 3,8 zł zysku ! Zacząłem kombinować o co chodzi. Czy skasowali mnie na swapie, czy jakieś rolowanie or samfing, a dopiero na sam koniec zauważyłem, że otworzyłem jakąś małą pozycję przez niedopatrzenie.PipsKong pisze:nie ma szansMarioDM pisze: Dzięki Pipsi![]()
Gdyby nie Ty, to edek w życiu by nie spadł.![]()
za duża pozycja ;]
strasznie życzeniowo chcesz grać...PipsKong pisze:!!!! Wracamy !!!!![]()
![]()
![]()
Nie chciałbym niszczyć Twoich marzeń, ale ... na edku nie zanegowali nawet tego sygnału sell z nocy na H4. Ergo grając long płyniesz pod bystry prąd. A mój szorcik jest już na zero. Mówiłem Ci abyś trzymał szorta. gdybyś nie miał zbyt dużej pozycji to w życiu byś nie spanikował.PipsKong pisze:!!!! Wracamy !!!!