Przepraszam bardzo, pomyliłem nicka, ktoś inny tak grał. Co nie zmienia faktu że z kablem możesz mieć rację lub nie i akurat nasze opinie mogą być zbieżnehighend pisze:rano napisałem, że edek leci w dół i realizuje może scenario z podwójnym knotem na monthly.panzupa pisze:rano Highend sie mylil z edkiem, ale teraz ma szanse miec racje z kablem))
Jak widać jednak może nie - ale edek jest tak pokręcony i niejasny że każdy kto na nim gra to musi mieć jaja ze stali.
jak pisałem inaczej to pokaż posta mojego
co do ilości postów: kolego Kusus z nikim się nie ścigam. W ogóle ilość postów nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Jak by się dało to chętnie zresetuję licznik albo go usunę.
-- Dodano: 23 lut 2015, 17:53 --
Kusus pisał np, że kangur jednak na 0.76
DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
dziś chodzą podobnie .... czasem gold czasem srebro czasem platyna pierwsza wystrzeli
....
Nauka nauka nauka....... 
-
kamilao1987
- Gaduła

no i standardowo. Wszystkie wzrosty edka kończą się korektą. I tak w kółko.
Ja wiem, jestem już nudny, ale szlak mnie trafia jak tak się dzieje!
Mam nadzieję że ten silny dolar wyjdzie im bokiem
Ja wiem, jestem już nudny, ale szlak mnie trafia jak tak się dzieje!
Mam nadzieję że ten silny dolar wyjdzie im bokiem
Obecnie wszystkie wzrosty edka są korektą, a nie trendem.kamilao1987 pisze:Wszystkie wzrosty edka kończą się korektą. I tak w kółko.
--------------
Weszliśmy z powrotem do trójkąta, który wcześniej malowałam.
ujek też podskoczył nad 119.20 i już go na 125 widzieli, wydaje mi się, że kabelek przy tak słabym edku i mocnym dolarze nie poszaleje i raczej kierunek zakopane już niedługo
A zeby ch**** ich strzelił 
Teraz już oficjalnie, Grecja dopiero jutro wyśle listę proponowanych reform, które są warunkiem przedłużenia programu kredytów, a nie tak jak mówiły wcześniejsze plotki (TUTAJ), czy oczekiwał tego szef Eurogrupy, Dijssebloem (TUTAJ).
Rynek reaguje lekko negatywnie na te dane. EURUSD oraz Wall Street nieznacznie w dół.
Read more: http://xpuls.pl/grecja-wysle-jutro-prop ... z3Sam5wVVi
Teraz już oficjalnie, Grecja dopiero jutro wyśle listę proponowanych reform, które są warunkiem przedłużenia programu kredytów, a nie tak jak mówiły wcześniejsze plotki (TUTAJ), czy oczekiwał tego szef Eurogrupy, Dijssebloem (TUTAJ).
Rynek reaguje lekko negatywnie na te dane. EURUSD oraz Wall Street nieznacznie w dół.
Read more: http://xpuls.pl/grecja-wysle-jutro-prop ... z3Sam5wVVi
A jutro wyślą nie ten list, a poprawny dopiero DHLem na cito wyślą.....
Nauka nauka nauka....... 
- pl-samurai
- Pasjonat

USD/CAD - dwie ostatnie swiece H4 - co o tym sadzicie?
i w pi... platforma stanęła moja znowu jakas "awaryja"
Jakaś akcja z ropą była? Nagły wystrzałNowy123 pisze:i w pi... platforma stanęła moja znowu jakas "awaryja"