Kusus pisze:
Jak nie chcesz robić obory na forum to nie zalewaj go pytaniami o analizę tylko sam ją zrób, pokaż nam i skomentuj czego oczekujesz, na co liczysz i na jakiej podstawie tak zrobiłeś.
Każdy twór tutaj wrzucany powineneś traktować jako ciekawostkę i pamiętaj, że jak porównujesz się do kogoś i utwierdzasz w myśleniu na tej podstawie - tym bardziej nowego - to jesteś zwyczajnym kretynem.
Bo kim trzeba być, żeby decydować o swojej własnej kasie na podstawie czyjejś analizy? - no kretynem. Nie ma innego słowa na to.
Sorry ale nie wytrzymałem...
Wydaje mi sie Kuskus ze zapomniales jak sam sie uczyles. Moze akurat jestes ewenementem, wyjatkowym dzieckiem FXa i Ciebie to nie dotyczylo ale wiekszosc ludzi uczy sie w ten sam sposob (sa stworzone generyczne modele), jednym z etapow nauki jest nasladownictwo. W moim wypadku ograniczone do "porownywania sie z innymi" na tym forum.
Nie kopiuje zagrywek Nowego ani nikogo innego z tego forum.
A na koniec, nie podoba mi sie gdy ktos mnie wyzywa od kretynow nie majac ku temu zadnych dowodow. Wiec moze daj sobie na wstrzymanie.
PS. Co do rysowania setupow - jak do tego dojrzeje to bede publikował na forum swoje przewidywania.
-- Dodano: 23 lut 2015, 17:37 --
Zulume pisze:Kusus ja sie opanowałem i nie korzystam z niczyich rad bezpośrednio, ale mówiąc:
"Bo kim trzeba być, żeby decydować o swojej własnej kasie na podstawie czyjejś analizy? - no kretynem. Nie ma innego słowa na to."
Nie uważasz że niektórzy powierzają swoje pieniądze rożnym ludziom, w różnych branżach, żeby zarobili za nich, za określona prowizje? a tak chłopak ma pieniądze przy tyłku tylko słucha się poleceń (teoretycznie).
Good point!
Jak kupujesz akcje jakiejs firmy to jesteś kretynem bo powierzasz swoje pieniądze jakims obcym ludziom, ktorzy zarzadzaja ta firma.