DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.02.2015
kurcze żaba - chwilowy to znaczy, że korekta. To nie tak, ze on potrwa 5 minutatlanticos pisze: każdy widzi co chce... chwilowy trend wzrostowy na 1.66?![]()
![]()
![]()

może źle się wyraziłem.
Skoro główny trend jest spadkowy (na D1), to korekcyjny trend wzrostowy można chyba nazwać chwilowym?
łapiesz za słowa

poza tym weź pod uwagę, że jak kabel był po 1.70, a ja bym napisał, że lecimy na 1.50 to też każdy by zrobił tak:

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
highend pisze:kurcze żaba - chwilowy to znaczy, że korekta. To nie tak, ze on potrwa 5 minutatlanticos pisze: każdy widzi co chce... chwilowy trend wzrostowy na 1.66?![]()
![]()
![]()
może źle się wyraziłem.
Skoro główny trend jest spadkowy (na D1), to korekcyjny trend wzrostowy można chyba nazwać chwilowym?
łapiesz za słowa
poza tym weź pod uwagę, że jak kabel był po 1.70, a ja bym napisał, że lecimy na 1.50 to też każdy by zrobił tak:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wszystko sie zgadza z jednym małym ale... niedawno pisales ze tak zajebiscie, fantastycznie i wogole ach, ech gra Ci sie z trendem bez lapania nozy... a teraz w mega silnym trendzie spadkowym szukasz odbicia na 1000 pipsow jakbys pierwszy raz w zyciu wykres odpalil... wiesz ile po drodze ma oporow od ktorych moze odbic zgodnie z trendem? Wracasz do starych nawykow - Twoja sprawa... ja daje 10% szans ze zobaczymy poziom 1.66 na kablu w ciagu najblizszych miesiecy bo zeby w takim trendzie zrobic tak duza korekte to cena musi miec z czego sie odbic czyli najpierw uklepac porzadnie na d1 dno i zrobic na takim interwale formacje odwrocenia... wiesz ile to trwa? ile to swieczek? ale to tylko moje zdanie - masz prawo do swojego...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- krzychu3_1989
- Pasjonat
co masz na myśli 100 punktów czy 1000 punktów a może 30?TsunamiPL pisze:Wchodzimy w korektę na indeksach
sprecyzuj

Poza tym Żaba masz rację - trend to trend

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
raczej jeszcze nie, jeżeli chodzi o SP 500TsunamiPL pisze:Wchodzimy w korektę na indeksach
1k pkt to bessa, na razie korekta 200-300 pkt.krzychu3_1989 pisze:co masz na myśli 100 punktów czy 1000 punktów a może 30?TsunamiPL pisze:Wchodzimy w korektę na indeksach
sprecyzuj
Widzę, że murzyn zaczyna się ratować, bo już wisiał na krawędzi

The only way is up
a ja daje 90%, ze jak kabel znajdzie się na tych poziomach to po kilku forumowiczach ślad zaginieatlanticos pisze:... ja daje 10% szans ze zobaczymy poziom 1.66 na kablu w ciagu najblizszych miesiecy ...

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
pewnie nie każdy zagląda w jurnale, więc wrzucę i tutaj, żeby więcej osób mogło skorzystać
ja zapłaciłem, ale Melka podesłała linka, że jest za free, więc można korzystać do woli z
taking-forex.com
nie wiadomo jak długo będzie za free, ale nie ważne, bo dobrze, że jest i każdy może spróbować, więc miłego korzystania
osobiście jestem uzależniony od tego i nie wyobrażam sobie klikania bez info w wersji live
http://zerohedge.talking-forex.com/live.html
Melka - Twoje zdrowie

ja zapłaciłem, ale Melka podesłała linka, że jest za free, więc można korzystać do woli z
taking-forex.com

nie wiadomo jak długo będzie za free, ale nie ważne, bo dobrze, że jest i każdy może spróbować, więc miłego korzystania

osobiście jestem uzależniony od tego i nie wyobrażam sobie klikania bez info w wersji live

http://zerohedge.talking-forex.com/live.html
Melka - Twoje zdrowie

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Dotrzymam kompaniiniemiaszek pisze:Melka - Twoje zdrowie

Graficzne info - grecka mapa drogowa :