Myślę że jaszcze dziś wywalą ci SL jeśli masz tak ustawione jak na foto pokazałeś. Nie odbieraj tego jako złośliwości itp. Ja na Dax nie mam żadnych pozycji i staram się bezstronie patrzeć .Ale to tylko moja opinia. Patrz też na ujka ,on pokaże kierunek na indexachLoose_wawa pisze:DAX// Jakoś tak mnie zmylili kiedy każda świeca wzrostowa była negowana ostym zjazdem a może to dystrybucja?
DayTrading: Czwartek 22.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 22.05.2014
- Loose_wawa
- Gaduła

lukpiasek pisze:nikt na tacy kasy nie rozdaje , a tak to przynajmniej troche ludzi ubrało się w eS i niedługo odpalą jakiś kontretny Up ktoś te wzrosty musi sponsorować no nieLoose_wawa pisze:DAX// Jakoś tak mnie zmylili kiedy każda świeca wzrostowa była negowana ostym zjazdem a może to dystrybucja?
Dobre dobre:) chyba masz rację zaraz zamykam Shorty
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
luka z wczoraj do domkniecia czeka
Fib czasowe wypada jutro lub na Poniedzialek
-- Dodano: czw 22-05-2014, 17:36 --
S 1893 futy i zabawa podbna jak ostatnio
luka z wczoraj do domkniecia czeka
Fib czasowe wypada jutro lub na Poniedzialek
-- Dodano: czw 22-05-2014, 17:36 --
S 1893 futy i zabawa podbna jak ostatnio
-
przybysz95
- Uczestnik

Panowie co powiecie na złotku 1283 albo niżej?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PLN ma dziś niesamowitą siłę, co pokazuje głównie wobec USD i CHF, ciekawe czy sforsują 4,16 na eur/pln. Moim zdaniem nie uda się to.
Swing
Nie jestem tu jakimś wielkim specem jak inni, ale pamiętaj że Dax jak szybko rośnie tak szybko spadaLoose_wawa pisze:lukpiasek pisze:nikt na tacy kasy nie rozdaje , a tak to przynajmniej troche ludzi ubrało się w eS i niedługo odpalą jakiś kontretny Up ktoś te wzrosty musi sponsorować no nieLoose_wawa pisze:DAX// Jakoś tak mnie zmylili kiedy każda świeca wzrostowa była negowana ostym zjazdem a może to dystrybucja?
Dobre dobre:) chyba masz rację zaraz zamykam Shorty
Też mam S i spokojnie czekam
- Loose_wawa
- Gaduła

No własnie dopatrzyłem się pewnej kwestii, zaraz zrobię screena i wstawię.
ja wczoraj kupowalem pod cos takiego, poki co nie jest zanegowane , korekta i znowu z l tzeba sie zaprzyjazniczastapmnie pisze:tygodniówka kangura wygląda mało optymistycznie w perspektywie wzrostów... a już myślałem, że nieco odreagują spadki i zobaczymy 93...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy jest oprócz mnie tutaj ktoś, kto tak jak ja czeka na odbicie ejka z 1.3640 -1.3650?