DayTrading: Piątek 17.04.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Piątek 17.04.2026

Post autor: AGarcia »

widze ze dalej nic nie kumajo... to wam podpowiem karzełki
trwa zwózka obrzezanego motłochu do Polski a także dalszy exodus z upadliny (akcja przesiedlencza finansowana z waszego portfela, VAT PET i inne przekrety), jak nie wierzo niech se pójdo do najbliższego punktu rejestracji tej szaranczy, we Wro np galeria grunwaldzka 1sze pietro, kolejki na 2 km dzien w dzien, cale grupy motłochu w onucach stojo na nasz koszt wszystko... w obliczy takiego wału trzeba to przykryć iluzja dobrobytu (na kredyt), jesienio zaczno sie exmisje w mysl 447 i sie zacznie to co mieli Palestyńczycy takze jak chcecie dolarki po 3,80 to do metverse se wejdo to tam moze są........... zostaliscie jednym slowem wydymani na perłowo i dalej płatne trole was mamia jakimis wykresami i innymi bajkami............ edek idzie na 1,30 a gieldy to bedzie kosmos jakiego nie było.... i dalsze zadłuzanie i drukowanie.... a wy tam lepiej zajmijcie sie zbieraniem butelek i ralizacja kuponów w biedronce poliniaczki nic sie nie dzieje przeciez....

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Post autor: cugan »

AGarcia pisze: 17 kwie 2026, 11:37 widze ze dalej nic nie kumajo...
Kumają kumają pojedz sobie do Leżajska to zobaczysz
Mają tam grób swojego cadyka
Ulice Rzymian gospody i chasydzką synagogę
https://youtube.com/shorts/u-I1QHw6O7w
Zasiedlanie trwa od kilku lat
Wczoraj rozstawili namioty na rynku
Zainteresowany to mogę podesłać zdjęcie
Często tam bywam .Z tego co mi wiadomo to
nie było tam nalotów dywanowych dronów
ani stosowania ustawy 447 :shock:

A propos USD to zrobił bym dla nich przelicznik
1USD = 7 zł . Niech rozmnażają PLN za ciężko zarobione USD
będzie lepsza płynność w kraju :lol:
Bo już PIS brakuje gotówki na kampanię Czarnka
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

tylko nie widze jakos zeby metale taniały w tym rajskim otoczeniu :lol:

Awatar użytkownika
skubacz
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: skubacz »

Jest hossa na gwp to plny się umacniają
Edek może być 1.30 , 1.40 a plny 3,50 3,40 nie na takiej korelacji że tu 5% to i tu....przykład złoto , srebro w zeszłym roku
Obrazek

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

Mówiac obrazowo jak dawniej wydymani na virusa ktorego nikt nie wyizolował bo go nie było tak teraz na wojne ktorej nie ma bo to ustawka ciekawe co dalej bedzie ? stawiam na przylot obcych... potem sie okaże że to był tylko żart. Wszyscy dookoła pozarabiali a jak zwykle poliniaczki wydmuchani w dupsko beda płacic rachunki za ten cyrk...

czekam na kolejne trójkaciki gartlejowe i kłazimoda buchahahaaa :lol: :lol: :lol:
cóz to za szpilka w dół... hahahaa

mjk2000
Gaduła
Gaduła

Post autor: mjk2000 »

AGarcia pisze: 17 kwie 2026, 14:44 Mówiac obrazowo jak dawniej wydymani na virusa ktorego nikt nie wyizolował bo go nie było tak teraz na wojne ktorej nie ma bo to ustawka ciekawe co dalej bedzie ? stawiam na przylot obcych... potem sie okaże że to był tylko żart. Wszyscy dookoła pozarabiali a jak zwykle poliniaczki wydmuchani w dupsko beda płacic rachunki za ten cyrk...

czekam na kolejne trójkaciki gartlejowe i kłazimoda buchahahaaa :lol: :lol: :lol:
cóz to za szpilka w dół... hahahaa
Jedyne co znalazłem sensownego, że USA zaprosili oficjalnie Iran do gry w piłkę na Mistrzostwa Świata. Ale to było parę godzin temu, a szpilka w dół rozpoczęła się przed chwilą...

Szkoda, że więcej esek nie otworzyłem. W sumie ropa nadal nie płynie. Ale biura turystyczne podobno stopniowo odwołują loty, więc może rynek wycenia również ewentualny spadek popytu na ropę.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Post autor: MERLIN »

Moje trójkąciki mają się dobrze ,pozycja zamknięta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 15:24 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.

mbaxster
Gaduła
Gaduła

Post autor: mbaxster »

lubie te piatki miala ropa spadac dzisiaj i spada git
ladnie poleciala w minutkeeeeeeee
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 15:19 przez mbaxster, łącznie zmieniany 1 raz.

AGarcia
Stały bywalec
Stały bywalec

MERLIN pisze: 17 kwie 2026, 15:14 Moje trójkąciki mają się dobrze
zwłaszcza na edku gdzie zapakowałes zieleninę forumową w SSSSki 2 dni temu :lol: :lol: :lol:
znikaj wsydu oszczedź bajarzu. jeden sie zwinał w cien po tym jak se nakupił dolarow po 4,80 to nastepny...
było słuchać mądrych ludzi i oddawac tą padline i kupowac metale. Wygrałem, wy przegraliście taki jest FINAŁ tej opowieści a morał sobie dopiszcie sami. :d

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Post autor: MERLIN »

AGarcia pisze: 17 kwie 2026, 15:18
MERLIN pisze: 17 kwie 2026, 15:14 Moje trójkąciki mają się dobrze
zwłaszcza na edku gdzie zapakowałes zieleninę forumową w SSSSki 2 dni temu :lol: :lol: :lol:
znikaj wsydu oszczedź bajarzu. jeden sie zwinał w cien po tym jak se nakupił dolarow po 4,80 to nastepny...
było słuchać mądrych ludzi i oddawac tą padline i kupowac metale. Wygrałem, wy przegraliście taki jest FINAŁ tej opowieści a morał sobie dopiszcie sami. :d
Nikogo nie zapakowałem w S na EU , opis analizy był jasny Oliwa Indeks Dolara EU . Kierunek uzależniony od Oliwy skoro piszesz bzdury to pierw doczytaj

ODPOWIEDZ