DayTrading: Środa 15.04.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 15.04.2026

Post autor: cugan »

MERLIN pisze: 15 kwie 2026, 17:49 Cugan nie kop się z koniem ,trwa wyrabianie zasięgu dna i szczytu
Byla próba zejścia .
Bedzie ponowna .
Cena jest stlała CCI nadal rośnie !

+++++++++++++++++
No i przestawka
Cena rośnie wskaźnic spad a na M5\
Odwrócenie dywergencji na przeciwna do trendu
Cena wzrosła wskaźnik spadł.
Nadal zapowiada to S
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2026, 21:19 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

siux
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: siux »

Mnie jak do tej pory ten mx linux pasi, nie ma z nim problemów więc raczej zostanę przy nim(jest na Debian stable). Może jak będę miał za dużo wolnego czasu i mi się przypomni to potestuję tego chińczyka, chociaż wymagania minimalne to 8GB ramu więc sporo..

coś ta ropa...se przycina :lol: wywalą lukę jak nic...
cocoa też nieźle wystrzeliło, chyba poczekam z szortami aż ropa jakoś konkretnie podbije

najlepiej to jakby ropka tak do 123 wystrzeliła z luką to bym miał dwa w jednym, longi by policzyli do 123 i tam bym złapał pierwsze oczekujące szorty ;)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

siux pisze: 15 kwie 2026, 21:15 cocoa też nieźle wystrzeliło, chyba poczekam z szortami aż ropa jakoś konkretnie podbije
Kawa może być tematem .Problemy z pogoda w Kolumbii na duże plony kawy
Cena może zwyzkowc
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

siux
Pasjonat
Pasjonat

to kakao ;)

siux
Pasjonat
Pasjonat

na dodatek cocoa.us to chyba ameryka?

no właśnie jak przytrzymasz kursor myszy nad powiedzmy Gold.f to masz Dostawca XTB S.A. ? czyli niby ja gram przeciwko XTB? jak to rozumieć?
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2026, 21:37 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

siux pisze: 15 kwie 2026, 21:28 na dodatek cocoa.us to chyba ameryka?
Zainteresuj się kawa
Kakao jest ok

siux
Pasjonat
Pasjonat

no właśnie jak przytrzymasz kursor myszy nad powiedzmy Gold.f to masz Dostawca XTB S.A. ? czyli niby ja gram przeciwko XTB? jak to rozumieć? w mt4 w Rynek po rozwinięciu listy

na kawę nie mam wizji :lol: stoi ~po środku wykresu MN być może jeszcze jeden podskok pod szczyty albo korekta, W1 być może góra,ale może i w dół :lol: ,D1 raczej góra, H4 i niżej to kij wie. Jednym słowem za duża przepaść na dole i obawa o zjazd ;)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

siux pisze: 15 kwie 2026, 21:37 no właśnie jak przytrzymasz kursor myszy nad powiedzmy Gold.f to masz Dostawca XTB S.A. ? czyli niby ja gram przeciwko XTB? jak to rozumieć? w mt4 w Rynek po rozwinięciu listy

na kawę nie mam wizji :lol: stoi ~po środku wykresu MN być może jeszcze jeden podskok pod szczyty albo korekta, W1 być może góra,ale może i w dół :lol: ,D1 raczej góra, H4 i niżej to kij wie. Jednym słowem za duża przepaść na dole i obawa o zjazd ;)
Co do Gold i XTB nie wiem .
Co do kawy slyszalem opinie na YT ze może być znaczny wzrost
No nie wiem i tak jest droga w detalu.

Elek
Gaduła
Gaduła

Post autor: Elek »

Aha. Dzięki za komentarz.

ODPOWIEDZ