Mam ZORIN-a ale nie szukalem jak robić Print Screen nie mam czasu
.Tak apropos to ja na linux raczkowałem na Madrivie i Red Hat
Mam ZORIN-a ale nie szukalem jak robić Print Screen nie mam czasu
no tak przy 1,40 moze zawrocą
AGarcia pisze: 15 kwie 2026, 19:48Myślę a raczej wiem ze większy problem na PLN niz USD
U nas w kraju jest zajeb... RECESJA tylko nikt o tym nie mówi.
Wiem bo jestem ... .. powiedzmy w temacie
Wiec z .3,20 może być lipa
Crossover ale nie mogę go zcrackowac mam wersje 24 ale chyba cofnę się do 15 bo tam crack działasiux pisze: 15 kwie 2026, 19:51 przez wine masz mt4?
do linux-ów wszelkiej maści to jest moje chyba trzecie podejście i jak widać ciągnę już chwilkęprzez 8-9 lat Manjaro i teraz MX linux(oba na Xfce) wcześniej to jednak był system dla zapaleńców lub takich co mieli farta i wszystko im na kompie się zainstalowało(sprzęt)
Przegląd od AIAGarcia pisze: 15 kwie 2026, 20:11 tak oni sie beda przejmowac recesja i długiem, zrobia taki kurs jaki bedzie potrzebny zeby prostaczki sie nie połapały ze trwa cichy rozbior kraju, w pierwszej fazie lokowanie tu obrzezancow do tych nowych apartamentow ktore tak buduja w pospiechu niszczac co sie da............ wielu frajerow nakupiło dolarow np taki baxik po 3,8 3,70 liczac ze to dno wiec musza wymesc taki bezmózgi plankton. ja sie na szczescie w pore połapałem w temacie. szansa na odwrot moim zadniem marna w tym otoczeniu............. raczej koncem wakacji cos ruszy ale z jakiego poziomu to strach pomyslec............. a kto im zabroni. pedofile i turańce maja władzę.
Generalnie jestem zadowolony chodzi zajeb...siux pisze: 15 kwie 2026, 20:20 Doczytałem i Linux Zorin OS 18 ma pre instalowane wine więc wszystko powinno być OK. Podoba mi się bo bazuje na Ubuntu w wersji LTS i to by oznaczało że masz właściwie cały czas najnowszą wersję. Ale to może być też minus, u mnie po kilku latach na Manjaro właśnie zaczynało się coś krzaczyć i bardzo dużo aktualizacji co tydzień było. W końcu na nowym lapku zainstalowałem MX linux i wszystko OK, starego lapka też przeinstalowałem na mx linux i teraz czeka sobie w razie potrzeby
Pamiętam, że też miałem problemy z tym wine ale to na Manjaro. Potrzebna jest odpowiednia wersja Wine i Wine Mono , Wine Gecko i chyba Nano. Ubuntu bazuje na Debianie tak jak MX linux więc możliwe, że ta sama wersja wine będzie OK