DayTrading: Wtorek 17.03.2026

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Wtorek 17.03.2026

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Regulamin działu DayTrading:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

TyleNaTyle
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Wtorek 17.03.2026

Nieprzeczytany post autor: TyleNaTyle »

cel na witi nadal 102 IMO, może już jutro..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
skubacz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: skubacz »

Obrazek
Jutro trochę danych dla ropy będzie zapasy ropy, benzyny , destylatów no i FED
Obrazek

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Wilam !
Kontynuacja spadku EU ?!
Taka wizja :563:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

TyleNaTyle
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TyleNaTyle »

witi cd

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

WTI
Co teraz?
Realizacja tego stworka- potworka czy odbijamy w górę i idziemy powyżej 100?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

u mnie była luka na Brent, na m15 ładnie widać(już domknięta) i na to czekałem, już chyba wszystkie rolki poszły to można jechać na up, w kwietniu rolki na ropach 15/16 więc mają miesiąc na "zabawę".
U nas o tym cisza, ale w Azji są poważne problemy z paliwami/gazem. Cena musi iść w górę, chyba że coś "nagłego" by się stało, czyli albo się dogadają, albo jedna ze stron wymięknie/odpuści. Tam już sporo poniszczone jest z infrastruktury, ale jak puszczą famę, że koniec to samo to da duże spadki. Dzisiaj jeszcze nic nie grzebałem co sie tam dzieje, ale po wykresie widać że raczej bez większych zmian.

navik
Maniak
Maniak

Idealnie w punkt tą wklejkę zrobiłem . Ledwo wrzuciłem ją na forum i poszło odbicie. :roll:
............
No właśnie . Jak puszczą famę ze koniec to jazda w dol jak sie patrzy.
A jeżeli powrót na 100 to wtedy trzeba bedzie to 100 wybić i sie nie patyczkować i jechać minimum na 108.37 a wyżej na 116 ,67 czyli okolice szczytów. O wybiciu szczytow nawet nie mowię bo wtedy najbliższy target bedzie na 125 patrząc na H4.
Wybicie poziomu 100 daje zupełnie inny obraz na wykresie i spore możliwości up
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

Ja mam tp 141,07 ;) a oczekujące szorty rozciągnąłem aż do 191 :) ale tak to raczej nie przegną...

oby im się nie chciało wziąć rozpędu z poziomu 87(wti u mnie), bo to też biorę pod uwagę ;)
to jest jeszcze niżej tej luki którą zaznaczyłeś, są tam dwie świeczki spadkowe H1 które "zostawili"

USA nie odpuszcza, wręcz przeciwnie:
Trzy bombowce B-52H niedawno dotarły do bazy w Fairford w Wielkiej Brytanii.
Obecnie w Anglii stacjonuje 6 samolotów B-52H i 12 B-1B, które wykonują misje bombowe przeciwko Iranowi.

navik
Maniak
Maniak

siux pisze: 17 mar 2026, 16:52 Ja mam tp 141,07 ;) a oczekujące szorty rozciągnąłem aż do 191 :) ale tak to raczej nie przegną...

oby im się nie chciało wziąć rozpędu z poziomu 87(wti u mnie), bo to też biorę pod uwagę ;)
to jest jeszcze niżej tej luki którą zaznaczyłeś, są tam dwie świeczki spadkowe H1 które "zostawili"
Grubo :D
..................
Patrzac racjonalnie, na mój chłopski rozum to... droga ropa nie służy w dłuższej perspektywie gospodarkom. Inflacja deflacja, stagflacja i kto wie jakie jeszcze pochodne od słowa "flacja" wymyślić można, które nie służą nikomu, a można je podpiąć i wytłumaczyć gawiedzi że to przez "drogą ropę" są dymani z kasy.
USA sobie nie daje rady z Iranem, bo to nie jakas popierdółka tylko kraj wielkości połowy Europy i z 90mln ludności którzy mają daleko w dupie "amerykańska demokrację".
Trump chce wciagnac NATO w tą wojnę a NATO nie bardzo chce trwonić pieniądze na zachcianki Trumpa i pejsatego Benjamina z Izraela. Chiny też pokazały mu fakersa jak zaproponował chińczykom zeby się zaangażowali w utrzymanie przepustowości Cieśniny Ormuz.
W USA poparcie dla Trumpa spada, wybory sa na jesieni więc wypadałoby ten cyrk kończyć chyba.
Tylko jak z tego gówna w jakie wdepnął Trump teraz wyjsc z twarzą? :?:

Zablokowany