DayTrading: Piątek 06.03.2026
DayTrading: Piątek 06.03.2026
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 06.03.2026
Stojanka od rana, edek musi dzis wyjsc dołem inaczej nic z tego nie bedzie.
CEL nadal aktualny
PS.Skorygowałem nieco zasięgi adekwatnie .
Nie mniej dziś piątek wiec wczorajsza analiza
nie jest wykluczona
PS.Skorygowałem nieco zasięgi adekwatnie .
Nie mniej dziś piątek wiec wczorajsza analiza
nie jest wykluczona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
No i ten cel indeksu dolca bardzo możliwy.
Co do edka to nie wiem czy do 1,10 dolecą(trzy dni), ale okolice 1,125 to nawet dzisiaj według mnie jest prawdopodobne.
Okolice 1,104 to korekta 50% ostatniej fali z W1 , kolejno 1,084 to 61,8% i to byłby już taki max spadków edka
Co do edka to nie wiem czy do 1,10 dolecą(trzy dni), ale okolice 1,125 to nawet dzisiaj według mnie jest prawdopodobne.
Okolice 1,104 to korekta 50% ostatniej fali z W1 , kolejno 1,084 to 61,8% i to byłby już taki max spadków edka
Media już pracują nad dolaremsiux pisze: 06 mar 2026, 10:41 No i ten cel indeksu dolca bardzo możliwy.
https://biznes.interia.pl/gieldy/aktual ... d,22615841
Szykuje się niezłe dymanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2026, 11:19 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
---
Tu takie info tylko pozornie nie związane z trejdem. Ilość wystrzeliwanych przez Iran pocisków/dronów maleje z dnia na dzień. Co nie znaczy oczywiście, że nie zrobią przyczajki i przywalą kilkoma w nowe cele związane z surowcami. Z info wynika że przynajmniej Francja już wysłała samoloty do ochrony części zatoki, pewnie i dodatkowe instalacje wojskowe zostaną tam przekierowane.
Pociski balistyczne:
Dzień 1 — 350
Dzień 2 — 175
Dzień 3 — 120
Dzień 4 — 50
Dzień 5 — 40
Dzień 6 — 32
Dzień 7 — 28
Dzień 8 — 15
Roje dronów:
Dzień 1 — 294
Dzień 2 — 541
Dzień 3 — 200
Dzień 4 — 85
Dzień 5 — 45
Dzień 6 — 38
Dzień 7 — 30
Dzień 8 – 12
Podsumowując jest coraz "spokojniej". Za pewnie miesiąc już będzie prawie normalnie. Zanim odbudują to co zniszczone potrwa pewnie minimum kolejny miesiąc/dwa i wtedy zjazd ropy/gazu itd Wtedy i indeks dolca ponownie zacznie zjazd jak i reszta par z dolcem. Osobiście tak to widzę.
Pociski balistyczne:
Dzień 1 — 350
Dzień 2 — 175
Dzień 3 — 120
Dzień 4 — 50
Dzień 5 — 40
Dzień 6 — 32
Dzień 7 — 28
Dzień 8 — 15
Roje dronów:
Dzień 1 — 294
Dzień 2 — 541
Dzień 3 — 200
Dzień 4 — 85
Dzień 5 — 45
Dzień 6 — 38
Dzień 7 — 30
Dzień 8 – 12
Podsumowując jest coraz "spokojniej". Za pewnie miesiąc już będzie prawie normalnie. Zanim odbudują to co zniszczone potrwa pewnie minimum kolejny miesiąc/dwa i wtedy zjazd ropy/gazu itd Wtedy i indeks dolca ponownie zacznie zjazd jak i reszta par z dolcem. Osobiście tak to widzę.
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

esy poszły na witi i gazie
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

za około godzinke dobitka esek jesli wyjda wyzej
No to trochę Cię przeciągną
dzisiaj zamykają tygodniówkę, ma wyglądać "zacnie" ,a mało czasu zostało na cofki
piszę o wti, gaz mnie nie interesuje
według mnie pierwsza możliwa korekta na wti to okolice 90, tak gdzieś wychodzi po wyjściu z kanału/nawet lekkiego klina bym powiedział
Jakieś marne/stare to fibo miałem rozrysowane wcześniej przez co źle podałem edka
tu poprawne poziomy
fibo 50 - 1,11268
fibo 61,8 - 1,0903
piszę o wti, gaz mnie nie interesuje
według mnie pierwsza możliwa korekta na wti to okolice 90, tak gdzieś wychodzi po wyjściu z kanału/nawet lekkiego klina bym powiedział
Jakieś marne/stare to fibo miałem rozrysowane wcześniej przez co źle podałem edka
tu poprawne poziomy
fibo 50 - 1,11268
fibo 61,8 - 1,0903
Ostatnio zmieniony 06 mar 2026, 14:53 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.