Też mam taką nadzieję że niesiux pisze: 06 mar 2026, 18:45 Merlin oby te Twoje malunki się nie spełniłydepo mi wytrzyma nawet do 200 dolców, ale wolał bym tego nie sprawdzać
na obecną chwilę powyżej 97 nie mam już zamiaru brać grubszych L-ek, wolę raczej przeczekać tydzień czy dwa niż zostać z L na poziomie 100teraz "w górnych warstwach" to niezłe jazdy góra/dół mogą być
podobno pomarańczowy pan zezwolił Indiom bez strachu o sankcje na zakup ropy od ruskich, na razie na miesiąc
i jeszcze jedno, ten sam pan już zapomniał o tym że mówił że ropa będzie po 50 i teraz oznajmił że przez jakiś czas będzie droższa niż być powinna
kolejna dawka informacji teoretycznie nie w temacie
Statki przepływające przez cieśninę Ormuz
Lut 24 → 140
Lut 25 → 135
Lut 26 → 132
Lut 27 → 128
Lut 28 → 98
Mar 1 → 18
Mar 2 → 7
Mar 3 → 2
Mar 4 → 2
Mar 5 → 1
Mar 6 → 0
DayTrading: Piątek 06.03.2026
Re: DayTrading: Piątek 06.03.2026
ropa zamknięta, za grubo było by ryzykować
i te pary z dolcem też jakoś znowu chcą jakby gnoić dolca...
nie dolecieli dzisiaj na ~96 to przyszły tydzień stawiam na 106,81
nie dolecieli dzisiaj na ~96 to przyszły tydzień stawiam na 106,81
Bronili poziomu 90 . Ciekawe jakie bedzie otwarcie. Czy aby czasem luki up nie zobaczymy w poniedziałek.
Tak czy siak , tygodniówka jest spora i nie wyglada jakby chcieli spadać.
Wa mac ... trza było zatankować do pełna bak w aucie
Tak czy siak , tygodniówka jest spora i nie wyglada jakby chcieli spadać.
Wa mac ... trza było zatankować do pełna bak w aucie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Może sąsiad zatankował i już śpi 
Zwróć uwagę, że dzisiaj już nie kierowali się w stronę/miejsce gdzie zakończyli następcy (sesje europa-ameryka-azja-europa-ameryka-azja itd) jak wcześniej. W niedzielę w nocy azja "obudzi się" odjechana o ponad 10 dolców i luka może będzie w dół? do 80 to pewnie by nie zjechali, ale na jakieś 84 to czemu by nie
mamy cały weekend na przemyślenia
i jeszcze jedno, chińczyki podobno mają zapasów ropy na 140 czy 160 dni już dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak to było, więc teoretycznie właściwie mogą mieć wywalone w tym temacie przez 5 miesięcy
no i ta niby nielegalna flota tankowców z ruską/irańską ropą gdzieś podobno się przyczaja, wyłapią ich teraz i schrupią jak ciepłe bułeczki
Zwróć uwagę, że dzisiaj już nie kierowali się w stronę/miejsce gdzie zakończyli następcy (sesje europa-ameryka-azja-europa-ameryka-azja itd) jak wcześniej. W niedzielę w nocy azja "obudzi się" odjechana o ponad 10 dolców i luka może będzie w dół? do 80 to pewnie by nie zjechali, ale na jakieś 84 to czemu by nie
i jeszcze jedno, chińczyki podobno mają zapasów ropy na 140 czy 160 dni już dokładnie nie pamiętam ale jakoś tak to było, więc teoretycznie właściwie mogą mieć wywalone w tym temacie przez 5 miesięcy
no i ta niby nielegalna flota tankowców z ruską/irańską ropą gdzieś podobno się przyczaja, wyłapią ich teraz i schrupią jak ciepłe bułeczki
Ostatnio zmieniony 06 mar 2026, 22:51 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.
Korekta do pivota dzisiejszej d1 pewnie będzie, bo to raczej norma.
Tylko co najpierw ? ~96 a potem w dół na pivota czy moze najpierw w dół do pivota a potem ~96 i wyżej. Zobaczymy jakie będzie otwarcie.
Obiło mi się o uszy że Indie dostały zgodę od Trumpa na zakup ropy od Rosji w związku zamknięciem cieśniny Ormuz.
Dobrego weekendu.
Tylko co najpierw ? ~96 a potem w dół na pivota czy moze najpierw w dół do pivota a potem ~96 i wyżej. Zobaczymy jakie będzie otwarcie.
Obiło mi się o uszy że Indie dostały zgodę od Trumpa na zakup ropy od Rosji w związku zamknięciem cieśniny Ormuz.
Dobrego weekendu.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...