szamantak Chętnie poznam twoje dane jako mojego klienta, a jak boisz się ujawnić to uznaje cię za zwykłego kłamcę działającego na rzecz konkurencji, która to zbytnio mnie ostatnio nie lubi jak obnażam jej nieuczciwe praktyki. Dosyć anonimowości w internecie. Ktoś kto nie podaje swoich danych ma zawsze w tym cel.
Wyniki portfela są aktualizowane cyklicznie, każdy może je sprawdzić. Usługa Śledzenia Portfela, jak sama nazwa wskazuje, polega na Śledzeniu a nie na edukacji. Edukację oferuję podczas Warsztatów, gdzie dokładnie wszystko tłumacze co obserwuję, kiedy otwieram pozycje i dlaczego, kiedy zamykam jak zarządzam kapitałem. To są różne usługi kierowane do zupełnie innych osób.
Każdy komu moje usługi nie odpowiadają może zrezygnować w ciągu 14 dni bez podania przyczyny, czego nie wyłączam jak wielu szkoleniowców w Polsce podczas zakupu.
Robert Smug - Z Trendem
- RobertSmug
- Bywalec
Re: Robert Smug - Z Trendem
Aaaa i mówię o wynikach zweryfikowanych przez MyFXBook a nie o wynikach z demo, przerobionych w jakimś programie graficznym lub z Excela.
O proszę, odezwał się autor sygnałów. Szkoda, że jak się kilkakrotnie upominałem o rozliczenie, to się nie doczekałem. A tu na forum nie będę danych ujawniał, bo i po co?
Zapewne usługa śledzenia portfela to nie to samo, co edukacja, tyle że nieuczciwość to stan umysłu a nie usługa. Podsumowanie Portfela Firmowego nie należy do edukacji, natomiast było obiecane przy zakupie tejże usługi. Miały być podsumowania cykliczne - nie było (no, na początku parę owszem, ale nie tak systematycznie, jak było obiecane), miał być ew. zwrot kosztów po roku - nie było. Rozliczenia rocznego też nie było. Rezygnacja w ciągu 14 dni bez podania przyczyny to zupełnie inna para kaloszy niż lipne sygnały i zysk/strata w skali roku.
Zapewne usługa śledzenia portfela to nie to samo, co edukacja, tyle że nieuczciwość to stan umysłu a nie usługa. Podsumowanie Portfela Firmowego nie należy do edukacji, natomiast było obiecane przy zakupie tejże usługi. Miały być podsumowania cykliczne - nie było (no, na początku parę owszem, ale nie tak systematycznie, jak było obiecane), miał być ew. zwrot kosztów po roku - nie było. Rozliczenia rocznego też nie było. Rezygnacja w ciągu 14 dni bez podania przyczyny to zupełnie inna para kaloszy niż lipne sygnały i zysk/strata w skali roku.
Jeśli Pana klienci są tak zadowoleni, a tylko jeden jest niezadowolony to z łatwością można zidentyfikować klienta bez proszenia o to na forum.RobertSmug pisze:Chętnie poznam twoje dane jako mojego klienta
Jeśli jednak Pan musi prosić o dokładne przedstawienie klienta i sytuacji, to wygląda na to, że lista niezadowolonych jest bardzo długa - tak długa, że pasuje do wielu innych przypadków.
- RobertSmug
- Bywalec
szamantak kłamie jak z nut, jakby kiedykolwiek korzystał z mojej usługi Śledzenia Portfela o by wiedział, że w Panelu są zawsze umieszczone wszystkie aktualnie otwarte pozycje i zamknięte z ostatnich tygodni. Jest link do konta na MyFxBook gdzie są wyniki. Wiedziałby, że jest zamknięty kanał na Telgramie gdzie umieszczam aktualizacje i podsumowania. Naczytał się ogólników z opisu mojej oferty i na tej podstawie ja opisuje nie znając szczegółów. Ujawnij się albo się nie ośmieszaj. A wyniki konta same świadczą za siebie i dlatego jestem atakowany obecnie bo jakoś inny pseudo szkoleniowiec w PL wyników zweryfikowanych nie pokazuje.
Na dole aktualny screen z Paneku dla klientów aby pokazać jak to wygląda naprawdę. Każdy samo sobie może wszystko policzyć, żadne aktualizację wyników nie są potrzebne bo je widać.
Na dole aktualny screen z Paneku dla klientów aby pokazać jak to wygląda naprawdę. Każdy samo sobie może wszystko policzyć, żadne aktualizację wyników nie są potrzebne bo je widać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- RobertSmug
- Bywalec
No właśnie nie pasuje mi do żadnego klienta dlatego chcę poznać jego dane. Bo jakbym miał wielu nie zadowolonych to było tu ich więcej.
KrisRapin pisze: 16 paź 2025, 08:38 Jeśli jednak Pan musi prosić o dokładne przedstawienie klienta i sytuacji, to wygląda na to, że lista niezadowolonych jest bardzo długa - tak długa, że pasuje do wielu innych przypadków.
- MetaPoznanie
- Gaduła
Właściwie to należy się szacunek że wszedłeś pan tutaj i wyjaśniasz zarzuty , a nie jak reszta szkoleniowców zajmujesz się usuwaniem negatywy pod swoimi filmami na YT , co do mojej opini z poprzedniej strony to pomyliłem cię z Rozmusem
Mój błąd
Co do szkoleń to ja w nie nie wierze , nie można nauczyć nikogo handlować , kursant nigdy nie będzie tobą i nie mam możliwości by postrzegał rynek tak jak autor metody , zarabianie to strategia psychologia i mechanika rynku w jednym , owszem można pokazać podstawy i to tyle .
Może to pytanie jest oklepane jak tyłek prostytutki , ale po co uganiać się z jakimiś gamoniami/nieogarami na szkoleniach jak zarabiasz na rynku?
owszem jakąś Julkę można przeszkolić nawet za free ale najpierw do pokoju aby zapoznała się z pytonem

Co do szkoleń to ja w nie nie wierze , nie można nauczyć nikogo handlować , kursant nigdy nie będzie tobą i nie mam możliwości by postrzegał rynek tak jak autor metody , zarabianie to strategia psychologia i mechanika rynku w jednym , owszem można pokazać podstawy i to tyle .
Może to pytanie jest oklepane jak tyłek prostytutki , ale po co uganiać się z jakimiś gamoniami/nieogarami na szkoleniach jak zarabiasz na rynku?
owszem jakąś Julkę można przeszkolić nawet za free ale najpierw do pokoju aby zapoznała się z pytonem
Ze swojej strony dodam jedynie jeszcze fakt, że na korzyść Pana Roberta działa fakt, iż udostępnia On swój swój MyFxBook: https://www.myfxbook.com/members/Profit ... r/10745819
Zalety:
- Konto realne
- Ładny wynik
- Zarówno zyskowne jak i stratne pozycje
Uwaga jednak, bo są czerwone flagi:
- Przedstawiony MyFxBook zawiera transakcje od Grudnia 2023, zaś samo konto zostało utworzone już w Marcu 2019. Gdzie wyniki z poprzednich lat?
- Warto zauważyć, że konto zawiera transakcje od 2023 roku, gdzie bez większych przerw panuje na rynkach hossa. Brak jednak wpisów z momentów kiedy na rynkach panowała panika - chociażby związana z COVID-19.
- Drawdown wynosi 20.17% na rynku, który ma nieprzerwanie hossę. To rozbudza wyobraźnię co się dzieje, gdy na rynek przyjdzie bessa.
- Konto trackuje jedynie 5 osób. To budzi pytania co do realnej liczby klientów Pana Roberta.
- Po wynikach na koncie widać, że zyski - nawet w okresie wszędobylskiej hossy - są nieregularne. Przykładowo 12 Kwietnia 2024 zysk na koncie wynik wyniósł: +35k, zaś 3 Lutego 2025 zysk wynosił +36k.
Wynik powyższego może być skutkiem Trumpowskich ceł, ale skoro cła potrafią cofnąć konto do zysków sprzed roku, to pytanie, czy wszystko jest ok ze strategią?
Generalnie i tak lepiej niż większość szkoleniowców, którzy na pytanie o MyFxBooka odpowiadają, że "to źle działa na ich psychikę"
Zalety:
- Konto realne
- Ładny wynik
- Zarówno zyskowne jak i stratne pozycje
Uwaga jednak, bo są czerwone flagi:
- Przedstawiony MyFxBook zawiera transakcje od Grudnia 2023, zaś samo konto zostało utworzone już w Marcu 2019. Gdzie wyniki z poprzednich lat?
- Warto zauważyć, że konto zawiera transakcje od 2023 roku, gdzie bez większych przerw panuje na rynkach hossa. Brak jednak wpisów z momentów kiedy na rynkach panowała panika - chociażby związana z COVID-19.
- Drawdown wynosi 20.17% na rynku, który ma nieprzerwanie hossę. To rozbudza wyobraźnię co się dzieje, gdy na rynek przyjdzie bessa.
- Konto trackuje jedynie 5 osób. To budzi pytania co do realnej liczby klientów Pana Roberta.
- Po wynikach na koncie widać, że zyski - nawet w okresie wszędobylskiej hossy - są nieregularne. Przykładowo 12 Kwietnia 2024 zysk na koncie wynik wyniósł: +35k, zaś 3 Lutego 2025 zysk wynosił +36k.
Wynik powyższego może być skutkiem Trumpowskich ceł, ale skoro cła potrafią cofnąć konto do zysków sprzed roku, to pytanie, czy wszystko jest ok ze strategią?
Generalnie i tak lepiej niż większość szkoleniowców, którzy na pytanie o MyFxBooka odpowiadają, że "to źle działa na ich psychikę"

Co do oskarżeń o "kłamanie jak z nut" - chyba nawet nie zauważyłeś, że pisałem o Portfelu Firmowym, a nie o Śledzeniu Portfela. Tego drugiego nie znam, natomiast, czerwone flagi, które wyliczył KrisRapin wydają mi się trafione w punkt - może teraz wyniki są lepsze, ale Tobie bym zasługi większej nie przypisywał, tylko rynkowi. Natomiast Portfel Firmowy zakończył się ok. października 2023 r. i w takim razie zaskakujące jest, że nie kontynuowałeś tego "wspaniałego" projektu, tylko założyłeś nowy... A jeśli nawet, to cena sygnałów dotyczyła nie tylko sygnałów jako takich, ale komentarzy, podsumowań, rozliczeń... tego nie było, co wydaje się dziwne, skoro taki świetny szkoleniowiec nie potrafi skomentować czy rozliczyć własnych zagrań.RobertSmug pisze: 16 paź 2025, 20:44 szamantak kłamie jak z nut, jakby kiedykolwiek korzystał z mojej usługi Śledzenia Portfela o by wiedział, że w Panelu są zawsze umieszczone wszystkie aktualnie otwarte pozycje i zamknięte z ostatnich tygodni.
...i ta luka na MyFxBook, o której KrisRapin wspomniał - jakoś dziwnie chronologia wydarzeń układa mi się w logiczną całość...