Robert Smug - Z Trendem

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
RobertSmug
Uczestnik
Uczestnik

Re: Robert Smug - Z Trendem

Post autor: RobertSmug »

szamantak Chętnie poznam twoje dane jako mojego klienta, a jak boisz się ujawnić to uznaje cię za zwykłego kłamcę działającego na rzecz konkurencji, która to zbytnio mnie ostatnio nie lubi jak obnażam jej nieuczciwe praktyki. Dosyć anonimowości w internecie. Ktoś kto nie podaje swoich danych ma zawsze w tym cel.

Wyniki portfela są aktualizowane cyklicznie, każdy może je sprawdzić. Usługa Śledzenia Portfela, jak sama nazwa wskazuje, polega na Śledzeniu a nie na edukacji. Edukację oferuję podczas Warsztatów, gdzie dokładnie wszystko tłumacze co obserwuję, kiedy otwieram pozycje i dlaczego, kiedy zamykam jak zarządzam kapitałem. To są różne usługi kierowane do zupełnie innych osób.

Każdy komu moje usługi nie odpowiadają może zrezygnować w ciągu 14 dni bez podania przyczyny, czego nie wyłączam jak wielu szkoleniowców w Polsce podczas zakupu.

RobertSmug
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: RobertSmug »

Aaaa i mówię o wynikach zweryfikowanych przez MyFXBook a nie o wynikach z demo, przerobionych w jakimś programie graficznym lub z Excela.

szamantak
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szamantak »

O proszę, odezwał się autor sygnałów. Szkoda, że jak się kilkakrotnie upominałem o rozliczenie, to się nie doczekałem. A tu na forum nie będę danych ujawniał, bo i po co?
Zapewne usługa śledzenia portfela to nie to samo, co edukacja, tyle że nieuczciwość to stan umysłu a nie usługa. Podsumowanie Portfela Firmowego nie należy do edukacji, natomiast było obiecane przy zakupie tejże usługi. Miały być podsumowania cykliczne - nie było (no, na początku parę owszem, ale nie tak systematycznie, jak było obiecane), miał być ew. zwrot kosztów po roku - nie było. Rozliczenia rocznego też nie było. Rezygnacja w ciągu 14 dni bez podania przyczyny to zupełnie inna para kaloszy niż lipne sygnały i zysk/strata w skali roku.

KrisRapin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

RobertSmug pisze:Chętnie poznam twoje dane jako mojego klienta
Jeśli Pana klienci są tak zadowoleni, a tylko jeden jest niezadowolony to z łatwością można zidentyfikować klienta bez proszenia o to na forum.
Jeśli jednak Pan musi prosić o dokładne przedstawienie klienta i sytuacji, to wygląda na to, że lista niezadowolonych jest bardzo długa - tak długa, że pasuje do wielu innych przypadków.

ODPOWIEDZ