zakaven pisze: 04 mar 2025, 18:02
Siema Serol i przydupas.
Ta forma określenia jego pomocnika już nie jest używana na forum bo została uznana jako zbyt wulgarna , zamiast nazywać go "przydupasem" nazywamy go jego "Klakierem"
Wiem że, tak naprawdę nie masz nic do Cblondyn wiec jak co to kieruj negatywne komenty w moim kierunku. Tak będzie lepiej. Ten dział jest wypełniony kilkoma wojnami gdzie Cblondyn z reguły adwersarzem tej "drugiej" strony Aktualnie nasz premier chce przeszkolić ludzi 18-65 więc może przystopuj bo znajdziemy się razem w okopach niedługo. Oczywiście minus fani lewicy:
4n3S50qd00fJzYMs.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A teraz najlepsze Niemcy likwidują farmy wiatrowe bo nie dostaną dotacji w wysokości 15 euro centów do 1KWh... a nasz rząd w tym samym czasie ogłasza jako sukces Baltica 2, gdzie z 30 MLD 28 wyślemy na zachód. Niech ktoś z Was spróbuje bronić ten absurd "zielonej polityki klimatycznej". Zostaniemy udupieni z niestabilnym źródłem energii, które zagwarantuje nam blackouty.... dzięki Donek.
DE wind.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zakaven pisze: 04 mar 2025, 18:02
Siema Serol i przydupas.
Ta forma określenia jego pomocnika już nie jest używana na forum bo została uznana jako zbyt wulgarna , zamiast nazywać go "przydupasem" nazywamy go jego "Klakierem"
Myślałem, że tu jest hyde park ale kurwa nie...Jeden przez drugiego cytują chuj wie co i po co Dajcie linka gdzie można się pośmiać, pogadać o ciekawych sprawach ale też o dupie Maryni, a obiecuję że więcej sie tu nie pojawię