Wiem że, tak naprawdę nie masz nic do Cblondyn wiec jak co to kieruj negatywne komenty w moim kierunku. Tak będzie lepiej. Ten dział jest wypełniony kilkoma wojnami gdzie Cblondyn z reguły adwersarzem tej "drugiej" stronyIntrovertedTiger. pisze: 06 mar 2025, 22:55Ta forma określenia jego pomocnika już nie jest używana na forum bo została uznana jako zbyt wulgarna , zamiast nazywać go "przydupasem" nazywamy go jego "Klakierem"
Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
A teraz najlepsze Niemcy likwidują farmy wiatrowe bo nie dostaną dotacji w wysokości 15 euro centów do 1KWh... a nasz rząd w tym samym czasie ogłasza jako sukces Baltica 2, gdzie z 30 MLD 28 wyślemy na zachód. Niech ktoś z Was spróbuje bronić ten absurd "zielonej polityki klimatycznej". Zostaniemy udupieni z niestabilnym źródłem energii, które zagwarantuje nam blackouty.... dzięki Donek.
-
IntrovertedTiger.
Do ciebie w sumie też już nic nie mam, co miałem powiedziałem i nie mam zamiaru więcej odgrzewać kotleta.
Rudy przygłup z USA i jego "sukces" finansowy. Putin pewnie znowu pomoże.
https://www.money.pl/gielda/spadek-od-t ... 8176a.html
https://www.money.pl/gielda/spadek-od-t ... 8176a.html
Odwrotnie kolego
W moim slangu to ...tołdiIntrovertedTiger. pisze: 06 mar 2025, 22:55Ta forma określenia jego pomocnika już nie jest używana na forum bo została uznana jako zbyt wulgarna , zamiast nazywać go "przydupasem" nazywamy go jego "Klakierem"
Myślałem, że tu jest hyde park ale kurwa nie...Jeden przez drugiego cytują chuj wie co i po co
Dajcie linka gdzie można się pośmiać, pogadać o ciekawych sprawach ale też o dupie Maryni, a obiecuję że więcej sie tu nie pojawię