wszystko w wyraznych ramkach i jeszcze duzo brak by mozna mowic o jakims tam krachu

chocby glowny sp500 dopiero nizej 4550 to
 a jeszcze nawet 4600 nie ruszyli
 a jeszcze nawet 4600 nie ruszyliinna bajka ze pare procent zysku w grudniu mi ucieklo ale sam sie o to prosilem

w poniedziałek luka po 500pkt na każdym indeksie to zobaczyszXAB pisze: 14 gru 2021, 17:59 nie chce mi sie pokazywac wykresow ale na razie na zadnym indeksie ja nie widze sygnalow na wieksze spadki ani z inf tez tego niet
wszystko w wyraznych ramkach i jeszcze duzo brak by mozna mowic o jakims tam krachu
chocby glowny sp500 dopiero nizej 4550 toa jeszcze nawet 4600 nie ruszyli

a ile do poniedz odbija a to ty zobaCZYSZdopra pisze: 14 gru 2021, 18:03w poniedziałek luka po 500pkt na każdym indeksie to zobaczyszXAB pisze: 14 gru 2021, 17:59 nie chce mi sie pokazywac wykresow ale na razie na zadnym indeksie ja nie widze sygnalow na wieksze spadki ani z inf tez tego niet

bo moze te twoje po 500
  bo moze te twoje po 500  

pewnie tak, już się spadki zatrzymały, chyba można zastanowić się nad L-kami bo pewnie podciągną do zamknięcia sesjiXAB pisze: 14 gru 2021, 18:10a ile do poniedz odbija a to ty zobaCZYSZdopra pisze: 14 gru 2021, 18:03w poniedziałek luka po 500pkt na każdym indeksie to zobaczyszXAB pisze: 14 gru 2021, 17:59 nie chce mi sie pokazywac wykresow ale na razie na zadnym indeksie ja nie widze sygnalow na wieksze spadki ani z inf tez tego niet

predykcje na gaz są złe. Listopada cieplejszy niż miał być. Było o tym duzo newsów w poprzednim tygodniu. Gaż może niespodziewanie odbić w górę, jeżeli prognozy będą zwiastować mroźne miesiące. Na chwile obecną to odbicie pod 4 może być ostatnim. Gaz raczej w dół.Zakarkili pisze: 14 gru 2021, 18:12 Czy ktoś z was gra naturalgas/usd?. Dlaczego tak nisko zszedł pomimo, że zima, nord stream, małe zapasy itd? Wiecie może gdzie mogę coś o tym poczytać. Wszedłem w L
To jest ten sam gaz, który według tego artykułu bije rekordy? Bo już zgłupiałemCzuguri pisze: 14 gru 2021, 18:17predykcje na gaz są złe. Listopada cieplejszy niż miał być. Było o tym duzo newsów w poprzednim tygodniu. Gaż może niespodziewanie odbić w górę, jeżeli prognozy będą zwiastować mroźne miesiące. Na chwile obecną to odbicie pod 4 może być ostatnim. Gaz raczej w dół.Zakarkili pisze: 14 gru 2021, 18:12 Czy ktoś z was gra naturalgas/usd?. Dlaczego tak nisko zszedł pomimo, że zima, nord stream, małe zapasy itd? Wiecie może gdzie mogę coś o tym poczytać. Wszedłem w L
ja już longi na nasdaq, DJ i sapinie, po małym na powiększenie depo, może coś tam zarobię, powinni odbić do zakończenia sesji, ale pewnie o 22.00 zgaszę
 albo jak nie tak to zgasze wszystko i zadowole sie  tym co juz w grudniu zarobilem
 albo jak nie tak to zgasze wszystko i zadowole sie  tym co juz w grudniu zarobilem  nara
 nara