wszystko w wyraznych ramkach i jeszcze duzo brak by mozna mowic o jakims tam krachu

chocby glowny sp500 dopiero nizej 4550 to

inna bajka ze pare procent zysku w grudniu mi ucieklo ale sam sie o to prosilem

w poniedziałek luka po 500pkt na każdym indeksie to zobaczyszXAB pisze: ↑14 gru 2021, 17:59nie chce mi sie pokazywac wykresow ale na razie na zadnym indeksie ja nie widze sygnalow na wieksze spadki ani z inf tez tego niet
wszystko w wyraznych ramkach i jeszcze duzo brak by mozna mowic o jakims tam krachu
chocby glowny sp500 dopiero nizej 4550 toa jeszcze nawet 4600 nie ruszyli
a ile do poniedz odbija a to ty zobaCZYSZdopra pisze: ↑14 gru 2021, 18:03w poniedziałek luka po 500pkt na każdym indeksie to zobaczyszXAB pisze: ↑14 gru 2021, 17:59nie chce mi sie pokazywac wykresow ale na razie na zadnym indeksie ja nie widze sygnalow na wieksze spadki ani z inf tez tego niet
![]()
pewnie tak, już się spadki zatrzymały, chyba można zastanowić się nad L-kami bo pewnie podciągną do zamknięcia sesjiXAB pisze: ↑14 gru 2021, 18:10a ile do poniedz odbija a to ty zobaCZYSZdopra pisze: ↑14 gru 2021, 18:03w poniedziałek luka po 500pkt na każdym indeksie to zobaczyszXAB pisze: ↑14 gru 2021, 17:59nie chce mi sie pokazywac wykresow ale na razie na zadnym indeksie ja nie widze sygnalow na wieksze spadki ani z inf tez tego niet
![]()
![]()
predykcje na gaz są złe. Listopada cieplejszy niż miał być. Było o tym duzo newsów w poprzednim tygodniu. Gaż może niespodziewanie odbić w górę, jeżeli prognozy będą zwiastować mroźne miesiące. Na chwile obecną to odbicie pod 4 może być ostatnim. Gaz raczej w dół.
To jest ten sam gaz, który według tego artykułu bije rekordy? Bo już zgłupiałem