DayTrading: Wtorek 14.12.2021
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 14.12.2021
eu na s moim zdaniem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to sobie spekula na turku jazdy robi rano podbitk i czekamy z odwroconymi pozycjami na interwencje... pewna kasa:)
a jutro armagedon po 18 za lire
umowy na export podpisywac zawsze po 12 :00
a jutro armagedon po 18 za lire

umowy na export podpisywac zawsze po 12 :00

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

gold mozliwe buy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moje wypowiedzi nie stanowią żadnych rekomendacji.
edek
ja juz bp a kiedys urosnac musieli
https://zapodaj.net/25f1a006a9be1.jpg.html
indeksy jednak dolkuja dalej
oki moze ele postawie
ja juz bp a kiedys urosnac musieli
https://zapodaj.net/25f1a006a9be1.jpg.html
indeksy jednak dolkuja dalej
oki moze ele postawie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
To i EDEK powinien się umocnić. Jutro szpila w dół na wycięcie SL i góra. Pod to gram. Oczekujące L na 1,122xx
edek to ma zminutki zasieg nawet po 1,135 takze

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
USA. Inflacja PPI core (listopad): +0,7% m/m i +7,7% r/r (prognoza +0,4% m/m i +7,2% r/r)
jak ja się cieszę że mam tylko shorty
jak ja się cieszę że mam tylko shorty

kurde o co chodzi z ta lira lataja po $ w dol i w gore szok jaka tam kasa musi byc w obrocie
caly dzien sie kopali i 16:30 jak ostatnio znowu spokoj pewnie do rana ... od rana loteria albo znowu w gore rakieta albo w dol ....
chcialbym pczytac co na to turki ale nic nie pisza
p.s. a jednak pisza , ze inflacja moze wyniesc 20-30 % w turecji ... a jak ma nie wyniesc jak walute uwalili o 45 w miesiac
) bledne kolo , niech mi nikt nie mowi , ze t ma cos wspolnego z ekonomia:)
caly dzien sie kopali i 16:30 jak ostatnio znowu spokoj pewnie do rana ... od rana loteria albo znowu w gore rakieta albo w dol ....
chcialbym pczytac co na to turki ale nic nie pisza

p.s. a jednak pisza , ze inflacja moze wyniesc 20-30 % w turecji ... a jak ma nie wyniesc jak walute uwalili o 45 w miesiac

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek