DayTrading: Wtorek 26.01.2021
Re: DayTrading: Wtorek 26.01.2021
XAB, jaki masz lewar na tym demo?
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
zle zrozumialem na demo 1do 500 bo taki bylo mozna
a na realnym gram na 1do 20 u obu choc broker mi proponowal wyzszy

nie odpuszczaja dziady tego edka i dobrze ze poskracalem troche pozycji

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Koncepcja z S się nie udała. XAB s na edku twardo?
pzdr
w.
w.
Los cablos - proponuję eseczkę. Na h1, D1, W1 u mnie pokazuje odwrót. Gra to ktoś?
Pozdrawwiaam
Pozdrawwiaam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
edek h1 - ciąg dalszy...obecnie "zwierzak time", potem IMO dalej w górę
https://www.tradingview.com/x/B0wwA4PV/
krab - korekcyjnie S mozliwe na kablu ale docelowo jeszcze troche w gore pociagna jutro przed kolejną zwałą mocniejszą
krab - korekcyjnie S mozliwe na kablu ale docelowo jeszcze troche w gore pociagna jutro przed kolejną zwałą mocniejszą
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 26 sty 2021, 16:53 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
Ale te Ski na kbl dalej pracuja?? Czy zgasiles czy dolozyles?? Bo pisales i pokazywales ostatnio spadki na kablu i ze rece pod tylek , a teraz nagle piszesz ze pociagna jeszcze w goreKermit pisze: 26 sty 2021, 16:46 edek h1 - ciąg dalszy...obecnie "zwierzak time", potem IMO dalej w górę

Od razu mnie to martwiło, że brakuje potwierdzenia na h4. Ale cóż, nigdy nie lapę szczytów/dołków jak co niektórzy. Ja już w es. Jak wyskoczy to dołożę "grube"Kermit pisze: 26 sty 2021, 16:46 edek h1 - ciąg dalszy...obecnie "zwierzak time", potem IMO dalej w górę

3maj się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Moze pracuja, moze przytulone na dolnej bandzie klina i wlasnie odnowione, moze edek tez zgaszony na dolnej bandzie flagi i przekrecony na L juz ze 2 razy, a moze depozyt zamklnelo. To juz nie Twoja sprawa i powtarzam Ci to nie pierwszy raz. Rece pod tylek to byly jak kabel byl na gorze, a nie jak zrobil 120 pipsow w dół wiec nie przekrecaj i nie rób z siebie debila bo wiesz ile można bylo na tym wyjac, a skoro przelecialo Ci to kolo nosa i gul zyc nie daje to idz na powietrze i zlap oddech. Potem przyjdz i poszukaj wejscia na kablu bo klin da jeszcze raz zarobic w tym tygodniu.JohnyEnglisz pisze: 26 sty 2021, 16:53
Ale te Ski na kbl dalej pracuja?? Czy zgasiles czy dolozyles?? Bo pisales i pokazywales ostatnio spadki na kablu i ze rece pod tylek , a teraz nagle piszesz ze pociagna jeszcze w gore![]()
nie jest problemem zlapac szczyt. Po takim rajdzie najlepiej poczekac na potrojna dywergencja na m5 i albo klin albo potrójny szczyt. Szli bez korekty wiec tego typu formacja "potrójna" podparta dywergencja niemal zawsze odpali korekte. Nie patrzylem czy tam jakis zwierzak jest bo siedze na kiwi i edku wiec na kablu poczekam sobie 1-2 dni na falszywke na duzym klinie zanim wejde znowu pod mocny zjazd. Ale zwierzak gdyby sie okazalo ze tam jakis tez jest bylby kolejnym zwiastunem korekty tych wzrostówkrab29 pisze: 26 sty 2021, 17:02
Ale cóż, nigdy nie lapę szczytów/dołków jak co niektórzy. Ja już w es. Jak wyskoczy to dołożę "grube"es kollejne. Potwierdzam twoje wizje na edim. Mam podoobne zwidy
![]()
![]()
3maj się