Obecnie znajduję się w Australii i muszę powiedzieć, że odkąd tu jestem jakoś wszystko zmieniło się o 180%. Mam nową pracę , żuciłem papierosy, nawet piwa nie pije , a co najważniejsze z Forexem idzie mi coraz lepiej – Nakreśliłem sobie Plan i będę go realizował – na razie konto Demo 3 Miesiące potem jak będzie dobrze, a będzie napewno Real następne 3 miesiące

Plan jest taki z tych 3 miesięcy zostały mi jeszcze 2 miesiące i jak będzie GITES jedziemy z koksem REAL – czyli do końca kwietnia.
Plan zaczerpnięty z wątku Asmo zaczyna się tak
„Minimalne wymagania
Jeśli jesteś początkującym i masz trudności w znalezieniu regularnych sukcesów, musisz zrozumieć jedna ważna rzecz. To nie jest hazard ani droga do szybkiego wzbogacenia.(…)”
reszta –
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... c&start=10
z tą tylko różnicą ze ja preferuje H1
Zaczołem z 5000PLN stan obecny konta 4909PLN - straty poszły na doszlifowanie systemu… broker AM
Mój System to PA własna moja wersja i interpretacja – Gram na H1 czasami z podglądem na wyższe Interwały MA 337 i MA 144
Co mnie jeszcze interesuje Zakres HL wcześniejszy i na podstawie tego zakresu RANGI obliczam TP. Postaram się to wyjaśnić przy okazji innych postów.
Gra tylko 0.01lota z racji małego depo (MM)
Pozdrawiam i życzę sukcesów
riker