VEGAS
za wąsko; powinien  

być na 1.3260 chcesz zarabiać po 100 lub więcej pipsów, daj mu szanse się rozbujać.
  być na 1.3260 chcesz zarabiać po 100 lub więcej pipsów, daj mu szanse się rozbujać.
Pisałem jakiś czas temu o shorcie na USD/CAD

Co poniektórzy się wypstrykali na 60 pipsów, albo skończyli na SL 

Ja mam tego shorta otwartego do dziś i na chwile obecna jest +166 

Tak jak napisałem wtedy, ze 250 jest do wyjęcia, nie myślę jej wcześniej zamykać 

być na 1.3260 chcesz zarabiać po 100 lub więcej pipsów, daj mu szanse się rozbujać.Pisałem jakiś czas temu o shorcie na USD/CAD

Co poniektórzy się wypstrykali na 60 pipsów, albo skończyli na SL

Ja mam tego shorta otwartego do dziś i na chwile obecna jest +166

Tak jak napisałem wtedy, ze 250 jest do wyjęcia, nie myślę jej wcześniej zamykać

Polska to takie dziecko z Downem - trzeba je kochac ale cudów nie nalezy oczekiwac ...
						Tak z tymże, jak widzę, że zaraz po wejściu następna świeca mi pikuje w przeciwną stronę to jest to trochę stresujące... Muszę nauczyć się zaufania co do tego systemu. 
PS. Dzisiaj otwarta pozycja na EURGBP short koło godizny 7:30 .
SL ustawiłem sobie powyżej 55, natomiast TP na niższej fibo.
Mam jeszcze wątpliwości co do wchodzenia w miejscu gdzie RSI jest na poziomie 50%... Tymbardziej jak jeszcze nie przecięła średniej kroczącej.
Jakieś porady , jeśli chodzi o taką sytuację?

PS. Dzisiaj otwarta pozycja na EURGBP short koło godizny 7:30 .
SL ustawiłem sobie powyżej 55, natomiast TP na niższej fibo.
Mam jeszcze wątpliwości co do wchodzenia w miejscu gdzie RSI jest na poziomie 50%... Tymbardziej jak jeszcze nie przecięła średniej kroczącej.
Jakieś porady , jeśli chodzi o taką sytuację?