VEGAS
Witam.
Strategia dziala, wiekszosc o tym juz wie. Ogolnie rzecz biorac nie trzeba czytac calego tematu wystarczy 10 pierwszych stron tam jest praktycznie wszystko, no chyba ze ktos potrzebuje jakis porad technicznych zwiazanych z innymi platformami czy modyfikacja wskaznikow w tym momecie drazymy dalej. W kazdym razie wszysto co mozliwe zostalo juz podane w tym watku wiec propnuje zamnkac temat zeby dalej nie zasmiecac powtornymi pytaniami.
Dziekowka dla autora i lamera za ten sys.
pzdr
Strategia dziala, wiekszosc o tym juz wie. Ogolnie rzecz biorac nie trzeba czytac calego tematu wystarczy 10 pierwszych stron tam jest praktycznie wszystko, no chyba ze ktos potrzebuje jakis porad technicznych zwiazanych z innymi platformami czy modyfikacja wskaznikow w tym momecie drazymy dalej. W kazdym razie wszysto co mozliwe zostalo juz podane w tym watku wiec propnuje zamnkac temat zeby dalej nie zasmiecac powtornymi pytaniami.
Dziekowka dla autora i lamera za ten sys.
pzdr
Nie pisz chłopie rzeczy o których nie masz pojęcia
chyba ze chcesz nabić posta.
Zerknij na inne strategie, w tym dziale,
niektóre maja po kilkaset stron i caly czas trwa tam dyskusja.
Jak temat zostanie zamknięty, to zjedzie na dól i mało kto albo nikt nie będzie tu zaglądał, a chyba nie o to chodzi na forum

chyba ze chcesz nabić posta.
Zerknij na inne strategie, w tym dziale,

Jak temat zostanie zamknięty, to zjedzie na dól i mało kto albo nikt nie będzie tu zaglądał, a chyba nie o to chodzi na forum

Polska to takie dziecko z Downem - trzeba je kochac ale cudów nie nalezy oczekiwac ...
Witam wszystkich. Przeczytałem wszystkie strony i cały czas mam w głowie wiele pytań. Po pierwsze czym się sugerować przy wyznaczaniu trendu i na jakim MM. Po drugie czy ktoś mógłby wrzucić screen ekranu z właściwym wejściem i wyjściem z ich objaśnieniem czy też opisaniem. Na co szczególnie zwrócić uwagę. Gdzie jest haczyk.
PS Dołączam się do Nomercy jeżeli chodzi o wyjaśnienie kwestii zamknięcia tematu, a szkoda by było bo jest ciekawy.
Pozdrawiam
PS Dołączam się do Nomercy jeżeli chodzi o wyjaśnienie kwestii zamknięcia tematu, a szkoda by było bo jest ciekawy.
Pozdrawiam
tak masz racje ...chcialem nabic posta takie mam hobby...
Sluchaj czytalem wiekszosc i wlasnie to mnie boli ze ludzie zamiast poczytac zadaja te smae pytania i "zasmiecaja" watki rzeczami ktore zostaly juz po trzykroc napisane...zas Twoje tlumaczenie po stokroc tego samego musi Ci dawac...a zreszta niewazne.
Gram zasadmi opisanymi w pierwszym poscie ...jak narazie git. Nic nie zmienilem
Mam nadzeje ze sie myle ale poprostu uwazam ze nic konstruktywnego w tym watku sie juz nie pojawi
Sluchaj czytalem wiekszosc i wlasnie to mnie boli ze ludzie zamiast poczytac zadaja te smae pytania i "zasmiecaja" watki rzeczami ktore zostaly juz po trzykroc napisane...zas Twoje tlumaczenie po stokroc tego samego musi Ci dawac...a zreszta niewazne.
Gram zasadmi opisanymi w pierwszym poscie ...jak narazie git. Nic nie zmienilem
Mam nadzeje ze sie myle ale poprostu uwazam ze nic konstruktywnego w tym watku sie juz nie pojawi
Ostatnio zmieniony 09 sie 2010, 17:35 przez Alianzer, łącznie zmieniany 2 razy.