Pewnie większość szuka poziomów i kombinuje jak je samemu rysować i jak je interpretować, mimo że jesteś doświadczonym graczem i wiesz co robisz to jednak nigdy bym nie zagrał pod coś czego nie rozumiem dlatego na razie przynajmniej mi nie pomagają, ale zmuszają do myślenia.Mighty Baz pisze: czy wcześniejsze analizy komuś pomogły w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych? Mówiąc bez ogródek, czy ktokolwiek na tych uproszczonych analizach skorzystał?
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Mnie Twoje posty bardzo pomagają w ulepszaniu swojego tradingu, a poziomy śledzę z uwagą. Od kiedy przestałeś publikować je w DT zrobiło się jakoś tak puściej. Skco wrzuca też fajne informacje. Reszta DT to przeklejki i gdybania. Ten temat to był świetny pomysł...Mighty Baz pisze: btw, czy wcześniejsze analizy komuś pomogły w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych? Mówiąc bez ogródek, czy ktokolwiek na tych uproszczonych analizach skorzystał? Lub inaczej czy smakuje wam serwowana kawa?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No i chyba mamy pierwszy impuls. LT korekty na EDku walczy.
USDX odbija od tego pojedynczego fibo. Ale kawałeczek niżej są jeszcze trzy poziomy w linii...
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 09:24 przez Stforex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mighty Baz
- Pasjonat
o to chodzi, inaczej sie analizuje samemu, gdy ktoś pokazuje na co nalezy zwracac uwage.brother pisze:Pewnie większość szuka poziomów i kombinuje jak je samemu rysować i jak je interpretować, mimo że jesteś doświadczonym graczem i wiesz co robisz to jednak nigdy bym nie zagrał pod coś czego nie rozumiem dlatego na razie przynajmniej mi nie pomagają, ale zmuszają do myślenia.Mighty Baz pisze: czy wcześniejsze analizy komuś pomogły w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych? Mówiąc bez ogródek, czy ktokolwiek na tych uproszczonych analizach skorzystał?
Ale sa tacy, co nie pytaja dlaczego , tylko wchodza, wlasnie o takie info zwrotne zapytalem
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
Witam, codziennie zaglądam do tego ciekawego wątku, krótka poranna Twoja ocena sytuacji jest pomocna przede wszystkim w porównaniu z własnym tokiem myślenia,Mighty Baz pisze:czy wcześniejsze analizy komuś pomogły w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych? Mówiąc bez ogródek, czy ktokolwiek na tych uproszczonych analizach skorzystał? Lub inaczej czy smakuje wam serwowana kawa?
Mimo, że nie pijam porannej kawy to ta jakoś smakuje dobrze,
Pozdrawiam i zyczę sukcesów, wątek podglądam
Ps. dodam jeszcze, że wątek całkiem skutecznie konkuruje z wątkiem daytradingowym

Kawa mniam, tylko jeżeli można to wolałbym coś skromniejszego niż ta najdroższa na świecie 
O 1.3 można sobie na razie pomarzyć - wygląda na to, że Azja i Rosja kasuje zyski, Niemałe zresztą - kupowali Euro przez ostatnie połtora tygodnia.

O 1.3 można sobie na razie pomarzyć - wygląda na to, że Azja i Rosja kasuje zyski, Niemałe zresztą - kupowali Euro przez ostatnie połtora tygodnia.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Jeśli o mnie chodzi, to jak zwykle u mnie nie da się prosto odpowiedzieć ;-)Mighty Baz pisze:czy wcześniejsze analizy komuś pomogły w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych? Mówiąc bez ogródek, czy ktokolwiek na tych uproszczonych analizach skorzystał?
Przede wszystkim, grałem do tej pory na MT4. Diabli (czytaj: raposo

Nie bardzo widzę sens tracenia energii na mozolne analizowania danych przy koncie demo, raczej nauka platformy. Gdy będę już miał realne konto, zapewne bardziej zainteresuję się Twoimi projekcjami. Jednak, nie lubię bezmyślnie powtarzać, wolę zrozumieć. Niestety, projekcje, które zamieszczasz, nie zawierają procesu dochodzenia do efektu, więc, jak dla mnie, wybacz, ale edukacyjnie są bezwartościowe. Wolałbym, żebyś rzucił chociaż kilka słów, na czym są oparte; np. tu opór, tam kanał, zasięg xxx, bo to_i_to blokuje. Wtedy mógłbym próbować prześledzić Twój tok myślenia; inna sprawa, czy go zaakceptuję, czy też będę szukał swojego, oryginalnego dojścia do zadowalających efektów.
Dopiszę, że jednak czytam ten wątek chętnie ;-) Nie wiem tylko, jak zapatrujesz się na wypowiedzi innych, bo raz zapraszasz do publikowania własnych przemyśleń, a raz prosisz o niezaśmiecanie

O! ;-)
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592