u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
Hiszpania musiałaby ogłosić bankructwo albo... Paulson nacisnąć przycisk SELLVindykator pisze:259, co by się musiało stać żeby złoto zjechało do okolic 1 686,00 ?

Ew. zupełnie prozaiczna podwyżka stóp w USA do przynajmniej 1.05%. A to akurat nam nie grozi...
Ostatnio zmieniony 24 lut 2012, 14:54 przez 259, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Pozamykałem - czekał na spadki nie będę - tym bardziej, że piątek oraz zaraz będzie odczyt Michigan.
Pierwszy trade przy 3411 otwarty jak pisałem (bez sygnału systemowego).
Drugi trade złapany szczyt, wg systemu ale wycięło - bo tak się pośpieszyłem z tym BE+1... ech..... Mogłoby być w sumie ca~ +30pips. Trudno co robić?
Miłego weekendu życzę.
EDIT:
Jednak dobrze zrobiłem!!!
Pierwszy trade przy 3411 otwarty jak pisałem (bez sygnału systemowego).
Drugi trade złapany szczyt, wg systemu ale wycięło - bo tak się pośpieszyłem z tym BE+1... ech..... Mogłoby być w sumie ca~ +30pips. Trudno co robić?

Miłego weekendu życzę.

EDIT:

Jednak dobrze zrobiłem!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec
- Mighty Baz
- Pasjonat
na edku tylko na m5 i h1 widoczne sa wyraźne sygnały spadkowe, kluczowy poziom dla wzrostów 1.3465 zaś dla spadków 1.3427
edit:
jeszcze czekamy na dane z USA, bardzo jestem ciekawy, bo w sumie nie zamkneliśmy luki weekendowej, a tutaj nowa za pasem. Choć jak wiem, poprzednią domykano 2tyg. W tej chwili nie widzę zadnych sygnałów poza tymi wyżej, reszta pokazuje kontynuacje ruchu up, niemniej na d1 rysuje sie pomału potencjał spadkowy.
edit:
jeszcze czekamy na dane z USA, bardzo jestem ciekawy, bo w sumie nie zamkneliśmy luki weekendowej, a tutaj nowa za pasem. Choć jak wiem, poprzednią domykano 2tyg. W tej chwili nie widzę zadnych sygnałów poza tymi wyżej, reszta pokazuje kontynuacje ruchu up, niemniej na d1 rysuje sie pomału potencjał spadkowy.
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze