a czy mógłbyś mi jeszcze pomóc w wyjaśnieniu jak się dostać do ceny?
  a czy mógłbyś mi jeszcze pomóc w wyjaśnieniu jak się dostać do ceny? z tego co widzę to trzeba użyć funkcji: ArraySetAsSeries oraz CopyClose lub CopyHight etc. ale ja tego nie rozumiem
 - o co tu chodzi z tym kopiowaniem i w ogóle? bardzo proszę o jakieś łopatologiczne wyjaśnienie tej kwestii bo to chyba najważniejsze i jest to podstawa podstaw i każdemu się  przyda
 - o co tu chodzi z tym kopiowaniem i w ogóle? bardzo proszę o jakieś łopatologiczne wyjaśnienie tej kwestii bo to chyba najważniejsze i jest to podstawa podstaw i każdemu się  przyda  
  bez dostępu do ceny nic nie zdziałamy
 bez dostępu do ceny nic nie zdziałamy  . W ogóle to czemu zlikwidowano taki fajny i przyjemny dostęp do ceny?
. W ogóle to czemu zlikwidowano taki fajny i przyjemny dostęp do ceny? 
Pozdrawiam

i ściągnę jedynie Open czyli zaoszczędzę nieco pamięci bo nie będę operował na Close, Low i High. Pytanie tylko czy mogę później jakoś wywalić te kopie? tzn. jak będę chciał zrobić jakieś obliczenia na wstępie to ściągam sobie cenę ze wszystkich możliwych słupków a później ją kasuję?
 i ściągnę jedynie Open czyli zaoszczędzę nieco pamięci bo nie będę operował na Close, Low i High. Pytanie tylko czy mogę później jakoś wywalić te kopie? tzn. jak będę chciał zrobić jakieś obliczenia na wstępie to ściągam sobie cenę ze wszystkich możliwych słupków a później ją kasuję?