Trend Line Rules

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

Chodzi o to drugie, no ale chyba będzie tak jak pisałem wyżej
Spiesz się powoli.

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: basketmat »

Obrazek
Za słabe supply na wejście, ale czy ma ktoś jeszcze jakiś pomysł, dlaczego przebiło?
Pozdrawiam

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Bo nie było żadnego sygnału żeby odbiło(LT) :wink: Tutaj co najwyżej można było grać na retest jak ktoś koniecznie chciał zająć pozycję .

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Co masz na myśli pisz ac sygnał? Bo LT jest na wykresie :roll:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Cadermo pisze:Jeśli możesz to staraj sobie ustalić sztywne godziny w handlu .Super sprawa.
W zasadzie mam sztywne godziny: od rana do wieczora ;-) Nie pracuję już, mam dużo czasu, mogę siedzieć przy foreksie. Ale planuję, w przyszłości, ograniczyć ten czas, tak dla zdrowia po prostu ;-)

Dzięki za rady!

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Little Scalper pisze:wczoraj widzialem screena gdzie wejsciem byl pin na m1
Tak ,widziałeś TYLKO pin na m1 .Ale to nie był jedyny sygnał .Czytaj dokładnie posty. Pisałem wyraźnie ,że pin na m1 mało znaczy PANIE MĄDRY. Więcej mam na blogu.Do którego niestety nie masz dostępu. Gdybyś czytał mój poprzedni dziennik dokładnie byś wiedział ,że ja przynajmniej nie gram takich setupów jak pokazał basketmat . Tu Lt została lekko przebita i wolę poczekać na lepszy sygnał. Zaraz pewnie powiesz ,że często się tak dzieje. Graj jak chcesz,ale nie mów mi jak ja mam grać ,bo ja to dobrze wiem.
Little Scalper pisze:można było by grać na retest, ciekawe gdzie byś go brał, po fakcie to zawsze można by było prawda ?
Nie gram na retesty .Pisałem wielokrotnie ,że tylko odbicia/przebicia.
Little Scalper pisze:Cadermo za kogo ty masz czytających, piszac takie posty ?
Nie hejtuj,bo znowu się zrobi burdel i offtop.

Little Scalper Rozumiem ,że coś Ci dziś nie wyszło i musisz się tutaj wyżyć ,ale pisz do mnie na PW jak masz jakieś "ale" do tego co piszę .

Właśnie przez takich hejterów i napinaczy przeniosłem się na blog . Nie będę CI tłumaczył czemu tamte zagrania były proste dla mnie ,a dla Ciebie nie. Na dniach podłączę myfxbooka pod blog .

Awatar użytkownika
Vilde
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Vilde »

basketmat pisze: Za słabe supply na wejście, ale czy ma ktoś jeszcze jakiś pomysł, dlaczego przebiło?
Zobacz gdzie edek się odbił na H1

Awatar użytkownika
basketmat
Gaduła
Gaduła

Rozwiązujcie swoje problemy na PW, jeśli to oczywiście możliwe.
Zobacz gdzie edek się odbił na H1
Racja :shock: Że też tego nie zauważyłem.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Cadermo pisze:Rozumiem ,że coś Ci dziś nie wyszło i musisz się tutaj wyżyć ,ale pisz do mnie na PW jak masz jakieś "ale" do tego co piszę .
Hehe to zabawne że zawsze jeśli ktoś coś do Ciebie napisze to ty twierdzisz że dana osoba zaliczyła wtopę i ma problem z psychiką. Bo Little Scalper nigdzie nie pisał że ową zaliczył i nie musiał jej zaliczać, tak samo zachowałeś się jak naskoczył na Ciebie GWH gdy razem handlowaliśmy wpadło nam po 60 pipsów a ty mówiłeś że MC zaliczył i takie tam wyssane z palca. Są ludzie którzy panują nad emocjami a do strat (SL) się przyzwyczaili, są one normalnym elementem gry tak jak TP.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Cadermo pisze:Nie gram na retesty .Pisałem wielokrotnie ,że tylko odbicia/przebicia.
w sumie jedna cholera jak grasz na przebicie to czekasz na retest żeby mieć pewność że LT została przebita, oczywiście po tej stronie LT w którym kierunku grasz.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ODPOWIEDZ