Trading Point
Trading Point
Nie znalazłem tematu na temat brokera więc zakładam. Czy ktoś z forumowiczów gra u nich dłużej na koncie live oczywiście. Szukam brokera z dźwignią 1:500, szybką egzekucją i realizacją przelewów do moneybookers. Mam konto AM PRO lecz realizują przelewy do money tylko do wysokości depo co jest totalną bzdurą . Nie chcę płacić dwa razy prowizji więc bezpośredni przelew do money jest dla mnie ważny.
http://www.trading-point.com/
http://www.trading-point.com/
Nie ważne - niemniej jednak Primus moneybookers ma.Microbi pisze:nie to że nie chce, tylko korzystam z money poza tym przydaje się za granicą. Akurat co do podatków nie kombinuje , wolę zapłacić i mieć spokój.Akhh pisze:FxPrimus ma moneybookers i kartę - jeśli nie chcesz żeby były widoczne przelewy.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Ktoś wrzucał na forum jakieś linki do blogów poświęconych TP, gdzie zarzucano im "scam". Poszukaj w sieci - ja się temu specjalnie nie przyglądałem, a tymbardziej konta tam nie miałem.
Co do MoneyBookers... Wielu brokerów go akceptuje, a karta MB kosztuje ok. 10 EUR rocznie. Sam korzystam i ogólnie jestem zadowolony. "Bogatszych" może męczyć limit dzienny 1000 PLN wypłaty w bankomatach
. Korzystam z niej głównie za granicą np. przy płatnościach za hotele czy samochód - nie ma problemów.
Co do MoneyBookers... Wielu brokerów go akceptuje, a karta MB kosztuje ok. 10 EUR rocznie. Sam korzystam i ogólnie jestem zadowolony. "Bogatszych" może męczyć limit dzienny 1000 PLN wypłaty w bankomatach

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Ja wrzucałem w czasówkach.raposo pisze:Ktoś wrzucał na forum jakieś linki do blogów poświęconych TP, gdzie zarzucano im "scam".
http://tradingpointscam.wordpress.com/
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Raposo, szukałem w sieci i sporo poczytałem i na scam to nie wygląda. Opinie negatywne zawsze będą na każdego broka. Dlatego ciekaw jestem opinii z naszego podwórka. co do karty money kartę mam i ogólnie jestem zadowolony.
Daro czytałem gdzieś na temat tego bloga - jeśli to ten co myślę, to udowodnili że autor coś namieszał. Z tego co wyczytałem to opinie negatywne dotyczyły odmowy wypłat z powodu braku pełnej aktywacji konta . dlatego ciekaw jestem też innych opinii. Sporo jest opinii przychylnych na zagranicznych forach. No nic, ,może ktoś napisze kto ma u nich konto.
Raposo, wiem że wielu broków akceptuje moneybookers, ale w jedną stronę, gorzej z wypłatą. Jak by AM akceptował nie szukałbym , bo z Pro jestem zadowolony.
Daro czytałem gdzieś na temat tego bloga - jeśli to ten co myślę, to udowodnili że autor coś namieszał. Z tego co wyczytałem to opinie negatywne dotyczyły odmowy wypłat z powodu braku pełnej aktywacji konta . dlatego ciekaw jestem też innych opinii. Sporo jest opinii przychylnych na zagranicznych forach. No nic, ,może ktoś napisze kto ma u nich konto.
Raposo, wiem że wielu broków akceptuje moneybookers, ale w jedną stronę, gorzej z wypłatą. Jak by AM akceptował nie szukałbym , bo z Pro jestem zadowolony.
Jest to MM. Założyłem na próbę konto micro dla lewaru 1:500. Wyzerowałem szybko i więcej nie dopłacam. Nie odpowiada do mojego stylu gry.
Minusy:
-Minimalna odległość od ceny do SL.
-Spready wcale nie są atrakcyjne. Piszą o 1 pkt a nie zdarzyło mi się mieć mniej niż 2.1pkt. ( pary poza EURUSD to tragedia )
-support niby jest 24h ale w ogóle nie mogłem się dowiedzieć żadnych konkretów od nich
Plusy:
-bardzo dobra egzekucja
-wykresy podobne do tych z FXCM ( brak luk na M1 )
Ogólnie brak możliwości przestawiania szybko na BE oraz duże spready zraziły mnie do nich. Nie polecam.
Minusy:
-Minimalna odległość od ceny do SL.
-Spready wcale nie są atrakcyjne. Piszą o 1 pkt a nie zdarzyło mi się mieć mniej niż 2.1pkt. ( pary poza EURUSD to tragedia )
-support niby jest 24h ale w ogóle nie mogłem się dowiedzieć żadnych konkretów od nich
Plusy:
-bardzo dobra egzekucja
-wykresy podobne do tych z FXCM ( brak luk na M1 )
Ogólnie brak możliwości przestawiania szybko na BE oraz duże spready zraziły mnie do nich. Nie polecam.
fx-forum