Trading oparty na D1 Price Action
-
- Gaduła
Re: Trading oparty na D1 Price Action
No dokładnie, może po górnej linii kanału pełzać, aż do następnego oporu.
Wiadomo musi nastąpić odbicie, które właśnie nastąpiło, otworzyłem pozycję dość szybko za mniejszą stawkę, za to z małym SL - pod taki pin na M30, choć zazwyczaj szukam sygnału na minimum H1.
Zobaczymy co z tego będzie.
Wiadomo musi nastąpić odbicie, które właśnie nastąpiło, otworzyłem pozycję dość szybko za mniejszą stawkę, za to z małym SL - pod taki pin na M30, choć zazwyczaj szukam sygnału na minimum H1.
- ZielonaMgielka
- Maniak
kluczyk1234 pisze:No dokładnie, może po górnej linii kanału pełzać, aż do następnego oporu.
Tez mialem na oku m30 ale najciekawiej to wygladalo na m5 imo. Niski interal ale za to dobrze widoczny przyrost momentum do dolu po penetracji 8100.
http://screencast.com/t/5bDmFoqN
-
- Gaduła
Podałem o M30 bo mi wstyd było podawać sygnały z M5. Widzę podobny sposób gry... byłeś na jakimś szkoleniu ?? (możesz na priv napisać jak tajemnica).
Na edku jest podobnie ale chyba silniejszy pęd do góry.
Miłego weekendu.
Na edku jest podobnie ale chyba silniejszy pęd do góry.
Miłego weekendu.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Pare lat temu oplacilem 3 miesiace James16 Private Group. Reszta to juz wlasne obserwacje 

w takim razie i ja pozwolę sobie wrzucić co nieco 
na razie wygląda wręcz książkowo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...hmm a z jaką "aptekarską" perfekcją to narysowałeś 

to wszystko przez to, że żona jest farmaceutką heheexpedient warzywniaka pisze:...hmm a z jaką "aptekarską" perfekcją to narysowałeś

Jeżeli da ładny sygnal PA to nie pozostanie nic jak tylko zagrać!!jasiu86 pisze:w takim razie i ja pozwolę sobie wrzucić co nieco
-
- Gaduła
Co myślicie o parze EUR/GBP - RGR tworzy się na daily i weekly- tyle że w przeciwne strony.
Na dziennym jest opór + górne ograniczenie kanału wzrostowego (widoczne na D1 i H4). Jakby na Daily zaczęło spadać to mamy RGR, ale czy nie przeszkadza sytuacja na weekly ??
P.S: Dzięki za sygnał na NZD.
Na dziennym jest opór + górne ograniczenie kanału wzrostowego (widoczne na D1 i H4). Jakby na Daily zaczęło spadać to mamy RGR, ale czy nie przeszkadza sytuacja na weekly ??
P.S: Dzięki za sygnał na NZD.
-
- Gaduła
Jeszcze dodam dwa sygnały, dopiero teraz robię analizę weekendową i tak mi wyszło- co Wy na to