go4x - polski broker4 (tms)
go4x - polski broker4 (tms)
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Nie ma jeszcze chyba oficjalnej strony (jak widać). Dziś dostałem cynka o tej ofercie. Z racji początków radziłbym omijać szerokim kołemDziała Wam w ogóle ta strona? Na ffox-ie mam czyste tło, nie wydaje mi się żeby brakowało mi jakiegoś istotnego plugin-u.

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Można wiedzieć dlaczego tak sądzisz?reptile pisze:Nie ma jeszcze chyba oficjalnej strony (jak widać). Dziś dostałem cynka o tej ofercie. Z racji początków radziłbym omijać szerokim kołemDziała Wam w ogóle ta strona? Na ffox-ie mam czyste tło, nie wydaje mi się żeby brakowało mi jakiegoś istotnego plugin-u.i patrzeć z daleka na mt4.
Właśnie testuje tam rachunek demo i muszę powiedzieć ze platforma bardzo mi się podoba plus tylko 1 tys i 0.01 lota co dla mnie jak na początek jest ok.
Jednak nie mam porównania do innych platform dlatego jestem ciekaw dlaczego tak uważasz.
Sprawa prosta. Porządna firma, która chce zaistnieć wchodzi zupełnie nieprzygotowana, nie tak? Jasne, że na ten moment nic nie wiadomo, ale nie wygląda to ani dobrze, ani profesjonalnie. Jest domena, platforma demo i brakuje strony firmy, no sorry ale kolejność jest trochę w moim przekonaniu nietrafiona. To nie jakiś tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowców tylko broker walutowy ma być ...chyba.parasite pisze:Można wiedzieć dlaczego tak sądzisz?reptile pisze:Nie ma jeszcze chyba oficjalnej strony (jak widać). Dziś dostałem cynka o tej ofercie. Z racji początków radziłbym omijać szerokim kołemDziała Wam w ogóle ta strona? Na ffox-ie mam czyste tło, nie wydaje mi się żeby brakowało mi jakiegoś istotnego plugin-u.i patrzeć z daleka na mt4.
Właśnie testuje tam rachunek demo i muszę powiedzieć ze platforma bardzo mi się podoba plus tylko 1 tys i 0.01 lota co dla mnie jak na początek jest ok.
Jednak nie mam porównania do innych platform dlatego jestem ciekaw dlaczego tak uważasz.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx

Nawiązując do powyższych wpisów... Tak, to prawda, iż pojawia się nowy/stary dostawca MT4 na rynku. Stary ponieważ na rynku TMS Brokers jest już od 12 lat, więc sprawdzony... Nowy, gdyż uznał, iż można dać jeszcze lepsze warunki do tradingu, więc zrobił to
Na razie ograniczamy się tylko do naszych "starych" klientów a nowi już wkrótce o nas usłyszą...
PS. Strona internetowa działa, jednak nie wszyscy mogą ją jeszcze zobaczyć... nie ma to jak być starym klientem w nowej platformie ;-)

PS. Strona internetowa działa, jednak nie wszyscy mogą ją jeszcze zobaczyć... nie ma to jak być starym klientem w nowej platformie ;-)
PS. Strona internetowa działa, jednak nie wszyscy mogą ją jeszcze zobaczyć... nie ma to jak być starym klientem w nowej platformie

Uwielbiam puste sloganyGO4X pisze:Nowy, gdyż uznał, iż można dać jeszcze lepsze warunki do tradingu, więc zrobił to

Nie wróże tutaj dużo wpisów.

To jest nowa platforma TMS.
Jak ktoś chce więcej informacji to pisać na PW. Podeślę majla.
Konto demo i rachunek rzeczywisty może otworzyć każdy - nawet ja
.
Jak ktoś chce więcej informacji to pisać na PW. Podeślę majla.
Konto demo i rachunek rzeczywisty może otworzyć każdy - nawet ja

Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...