go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

go4x - polski broker4 (tms)

Nieprzeczytany post autor: reptile »

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

Działa Wam w ogóle ta strona? Na ffox-ie mam czyste tło, nie wydaje mi się żeby brakowało mi jakiegoś istotnego plugin-u.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

strona nie działa

A odnośnie brokera to nawet ciekawe spready na parach z PLN a reszta mizerna, ciekawe będzie starcie z XTB może wymusi konkurencyjność.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Działa Wam w ogóle ta strona? Na ffox-ie mam czyste tło, nie wydaje mi się żeby brakowało mi jakiegoś istotnego plugin-u.
Nie ma jeszcze chyba oficjalnej strony (jak widać). Dziś dostałem cynka o tej ofercie. Z racji początków radziłbym omijać szerokim kołem :lol: i patrzeć z daleka na mt4. :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
soll86
Bywalec
Bywalec

oferta

Nieprzeczytany post autor: soll86 »

też dostałem cynka o wprowadzeniu mt4 do oferty tms od wpłaty początkowej 1000zł. Mają też być microloty a lewar 1/200. Strony faktycznie brak.
,,Czy podejmujesz decyzję dobrą czy złą, pamiętaj że decyzja ta jest słuszna.''

parasite
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: parasite »

reptile pisze:
Nie ma jeszcze chyba oficjalnej strony (jak widać). Dziś dostałem cynka o tej ofercie. Z racji początków radziłbym omijać szerokim kołem :lol: i patrzeć z daleka na mt4. :D
Można wiedzieć dlaczego tak sądzisz?
Właśnie testuje tam rachunek demo i muszę powiedzieć ze platforma bardzo mi się podoba plus tylko 1 tys i 0.01 lota co dla mnie jak na początek jest ok.
Jednak nie mam porównania do innych platform dlatego jestem ciekaw dlaczego tak uważasz.

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

parasite pisze:
reptile pisze:
Można wiedzieć dlaczego tak sądzisz?
Właśnie testuje tam rachunek demo i muszę powiedzieć ze platforma bardzo mi się podoba plus tylko 1 tys i 0.01 lota co dla mnie jak na początek jest ok.
Jednak nie mam porównania do innych platform dlatego jestem ciekaw dlaczego tak uważasz.
Sprawa prosta. Porządna firma, która chce zaistnieć wchodzi zupełnie nieprzygotowana, nie tak? Jasne, że na ten moment nic nie wiadomo, ale nie wygląda to ani dobrze, ani profesjonalnie. Jest domena, platforma demo i brakuje strony firmy, no sorry ale kolejność jest trochę w moim przekonaniu nietrafiona. To nie jakiś tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowców tylko broker walutowy ma być ...chyba.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

Nawiązując do powyższych wpisów... Tak, to prawda, iż pojawia się nowy/stary dostawca MT4 na rynku. Stary ponieważ na rynku TMS Brokers jest już od 12 lat, więc sprawdzony... Nowy, gdyż uznał, iż można dać jeszcze lepsze warunki do tradingu, więc zrobił to :) Na razie ograniczamy się tylko do naszych "starych" klientów a nowi już wkrótce o nas usłyszą...

PS. Strona internetowa działa, jednak nie wszyscy mogą ją jeszcze zobaczyć... nie ma to jak być starym klientem w nowej platformie ;-)

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

PS. Strona internetowa działa, jednak nie wszyscy mogą ją jeszcze zobaczyć... nie ma to jak być starym klientem w nowej platformie
:mrgreen: witam IBeka :D nie będzie lekko... :lol:
GO4X pisze:Nowy, gdyż uznał, iż można dać jeszcze lepsze warunki do tradingu, więc zrobił to
Uwielbiam puste slogany :mrgreen: wystarczy popatrzeć na spread, swap, lewary ..

Nie wróże tutaj dużo wpisów. :twisted:

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

To jest nowa platforma TMS.
Jak ktoś chce więcej informacji to pisać na PW. Podeślę majla.

Konto demo i rachunek rzeczywisty może otworzyć każdy - nawet ja :).
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

ODPOWIEDZ