easy-forex [web version]

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

easy-forex [web version]

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

http://pl.easy-forex.com/EU/Home.aspx

Witam czy ktoś może korzysta z w/w platformy/brokera? (użyłem opcji "search" ale nie znalazłem szukanych informacji) Jeśli tak to czy może się podzielić spostrzeżeniami? Wiem, że maja dość spory spread 4pips na GPB/USD 3 pips na EUR/USD. Jak wygląda u nich sprawa z skalpowaniem i o co chodzi z tą "opłatą za odnowienie" bo nie bardzo czaje. Dziękuje i Pozdrawiam!

Edit:
Depozyt minimalny 200USD
Dźwignia: 1:50, 1:100, 1:200
Brak prowizji od wpłaty
Zasilenie konta z karty kredytowej
"teoretycznie" brak re kwotowań
Funkcja zatrzymania kursu

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: banki7 »

zapominj że ogladałeś ich strone , trzymaj się od nich na 200mil to jedni z największych oszustów. Wiem to z doświadczenia. Gram juz kilka lat i miałem nieszczęśćie grać u nich . NIGDY WIECEJ

Awatar użytkownika
gutek04
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gutek04 »

Ooo dzięki no raczej ich ominę. Myślę nad FXPro narazie. Pozdrawiam i dzięki ;]

shambo
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: shambo »

zgadzam sie w 100% to oszusci - przekonałem sie na własnej skórze !

sylvester85
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: sylvester85 »

Na jakiej podstawie takie opinie piszecie, można coś bliżej??? Gram u nich i jak na razie jest wszystko, ok nie moge złego słowa powiedzieć ale właśnie zaczynam się bać...

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Jesli masz mozliwosc to przejdz do innego broka, skoro sa takie niepochelbne opinie, ewentualnie sprawdz co o nim pisza na forexpeacearmy :)
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Boromir
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Boromir »

Kolega który u nich gra (od kwietnia 2011) mówił mi, że nie miał problemów z wypłaceniem 1200 zł od easyforex. Na czym polega że są oni niby oszustami? Są problemy przy wielkich kwotach przy wypłacaniu?

TheTruth
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: TheTruth »

Kielki pisze:Jesli masz mozliwosc to przejdz do innego broka, skoro sa takie niepochelbne opinie, ewentualnie sprawdz co o nim pisza na forexpeacearmy :)
FPA to niezbyt obiektywna strona, aby czytać na niej opinie. Starczy zwrócić uwagę na to że są tam reklamy innych brokerów (wielce obiektywni). Poza tym strona FPA jest mało rzetelna, jak możesz zaufać komuś kto nie podaje nawet swojej siedziby czy właściciela strony. Ktoś wpadł na pomysł jak zarobić na rozgoryczonych traderach z których większość uwaliła po prostu swoje pieniądze.
Co do easy forex to coś takiego jak plus500. Broker, któremu bym nie zaufał choć może że są ok.

259
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: 259 »

A można wiedzieć dlaczego to niby jest oszust albo dlaczego trzeba przechodzić do innego brokera?
Bo mam u nich konto live od 2008 i niczego niepokojącego nie zauważyłem,
Jakieś konkrety?
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)

259
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: 259 »

Ja mogę powiedzieć tyle że: mam u nich konto live od połowy 2008 roku. Przez długi czas mieli tylko platformę web (nadal ją mają) która jest bardzo kosztowna (duży spread, opłaty za utrzymanie pozycji) i raczej kanciasta.
Ale od czasu jak wprowadzili MT4 warunki znacznie się polepszyły. Początki były trudne, ale teraz nie mam żadnych zastrzeżeń do funkcjonowania platformy MT4, wręcz mogę pochwalić za szybkość realizacji zleceń, praktycznie brak requte (nie przypominam sobie) itd.
Mają oni swoje niuansiki techniczne jak każdy inny broker, ale to naprawdę nie jest nic szczególnego o ile zwraca się na to uwagę.
Depozyty i wypłaty z konta bez problemów. Depozyt jest błyskawiczny, na wypłatę jak zwykle trzeba nieco poczekać - ok. tygodnia.
A na dodatek, ZERO kosztów wpłat/wypłat poprzez karty płatnicze :-)
Dla osób nie znających angielskiego utrzymują polski oddział gdzie zawsze można porozmawiać z lokalnym doradcą.
Broker jest zarejestrowany na Cyprze i o ile pamiętam w Australii. Ma licencję itd.
W sumie napisałem mu laurkę choć nie miałem takiego zamiaru…
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)

ODPOWIEDZ