Traduje swoim prywatym kapitałem oraz kapitałem Prop firm
Przedstawię wam na początek kilka modeli ICT jakimi handluję (np. Breaker, Order Block...) oraz podstawowe informacje na temat rynku jak to działa od środka, a im dalej tym głębiej wejdziemy z króliczą norę

Nie używam żadnych indykatorów

Nie używam, żadnych formacji zwierzęcych, fal Eliotta, Wyckoff, typowych lini wsparcia/oporu, trendu... niczego co jest opisane w książkach o tradingu, ponieważ rynek tak nie działa!
Będę używać na wykresie Czas i Cenę, logicznego myślenia i psychologi tłumu (decyzje/analizy odwrotne niż myśli 95% ludzi na giełdzie).
Będę pokazywać moje wejścia/potencjalne wejścia oraz kiedy unikać rynku, nie będę pokazywał ile zarabiam, bo nie o to w tym chodzi, chce pokazać z jaką precyzją działa rynek.
ICT concepts to nie jedyny sposób na zarabianie, ale nie ma logiczniejszego i bardzie precyzyjnego, oczywiście można innymi metodami i zarabiać.
Trzeba dobrze zarządzać ryzykiem, czy ICT czy co innego, zawsze!
Nie można się tego nauczyć w miesiąc ani po obejrzeniu kilku filmików na YT. To, jakby chirurg zaczął ciąć ludzi po obejrzeniu kilku filmów

Trading to nie Sprint, to MARATON
Jeśli masz odmienne zdanie na temat rynku, szanuje je, ale nie próbuj mnie przekonywać, bo szkoda czasu

Wszystko co pokażę jest autorstwa ICT Michaela J. Huddleston
Analizy tutaj zamieszczone mają charakter edukacyjny i nie powinien być interpretowany jako zawierający porady inwestycyjne, rekomendacje inwestycyjne, ofertę lub rekomendacje dotyczące jakichkolwiek transakcji na instrumentach finansowych. Należy pamiętać, że analizy zamieszczone tutaj nie są gwarantem bieżących lub przyszłych wyników, ponieważ okoliczności mogą się zmieniać. Przed podjęciem jakichkolwiek decyzji inwestycyjnych powinieneś zasięgnąć porady niezależnych doradców finansowych, aby upewnić się, że rozumiesz ryzyko.