CMC Markets

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
10
50%
Poza paroma minusami są ok
6
30%
Przeciętny
1
5%
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
3
15%
 
Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 945
Rejestracja: 05 cze 2014, 18:25

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: xhDog » 15 gru 2018, 01:31

CMC wprowadził nowy rodzaj rachunku z platformą mt4 :shock: Instrumentów dużo mniej w porównaniu do tego co jest na next generation, ale jest :D

https://www.cmcmarkets.com/pl-pl/platfo ... owac-z-mt4
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak
Posty: 1688
Rejestracja: 20 lis 2010, 20:24

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: MarioDM » 15 gru 2018, 11:30

xhDog pisze:CMC wprowadził nowy rodzaj rachunku z platformą mt4 :shock: Instrumentów dużo mniej w porównaniu do tego co jest na next generation, ale jest :D
No faktycznie szok ! :shock:
Dotarło w końcu do pustych głów, że broker MUSI MIEĆ platformę, a nie jakieś badziewie, które do niczego się nie nadaje. Mam nadzieję, że oferta z czasem się poprawi i wyrówna.

Brawo Ty.

-- niedziela 16 gru 2018, 19:19 --

BTW . Ta platforma MT4 to chyba nie jest jeszcze dostępna, bo trzeba otrzymać osobny login i osobne hasło na maila. Otrzymał już to ktoś ?

-- środa 19 gru 2018, 19:52 --

Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida. Google sklep ich wczoraj nie znajdował.
Ciekawe kiedy w końcu zrobią wersję bardziej realistyczną. Otworzę kilka pozycji na noc i upewnię się co do swapu, bo na razie widzę brak swapu dzięki wskaźnikowi.

-- środa 19 gru 2018, 19:57 --

Aha. Dodam, ze jest wiele instrumentów, ale na razie trudno mi ogarnać co i jak. Złoto dla przykładu jest jako 3 różne instrumenty i choć domyślam się , którę są którę to na pewno jeszcze nie wiem. Porównam z ich starą platformą i po kursach i spreadach dojdę do ładu.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 73
Rejestracja: 15 cze 2010, 15:47

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: mzyska » 19 gru 2018, 20:43

MarioDM pisze:
xhDog pisze:CMC wprowadził nowy rodzaj rachunku z platformą mt4 :shock: Instrumentów dużo mniej w porównaniu do tego co jest na next generation, ale jest :D
No faktycznie szok ! :shock:
Dotarło w końcu do pustych głów, że broker MUSI MIEĆ platformę, a nie jakieś badziewie, które do niczego się nie nadaje. Mam nadzieję, że oferta z czasem się poprawi i wyrówna.

Brawo Ty.

-- niedziela 16 gru 2018, 19:19 --

BTW . Ta platforma MT4 to chyba nie jest jeszcze dostępna, bo trzeba otrzymać osobny login i osobne hasło na maila. Otrzymał już to ktoś ?

-- środa 19 gru 2018, 19:52 --

Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida. Google sklep ich wczoraj nie znajdował.
Ciekawe kiedy w końcu zrobią wersję bardziej realistyczną. Otworzę kilka pozycji na noc i upewnię się co do swapu, bo na razie widzę brak swapu dzięki wskaźnikowi.

-- środa 19 gru 2018, 19:57 --

Aha. Dodam, ze jest wiele instrumentów, ale na razie trudno mi ogarnać co i jak. Złoto dla przykładu jest jako 3 różne instrumenty i choć domyślam się , którę są którę to na pewno jeszcze nie wiem. Porównam z ich starą platformą i po kursach i spreadach dojdę do ładu.
Swap jest naliczany jako balance w historii

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 945
Rejestracja: 05 cze 2014, 18:25

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: xhDog » 19 gru 2018, 23:09

MarioDM pisze: (...)
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida.(...)
Otwórz mt4 na androidzie -> Rachunki -> Dodaj nowy -> Zaloguj sie do instniejacego rachunku -> W polu znajdz brokera wpisz cmcmarkets i powinno znaleźć serwery live i demo. :)
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak
Posty: 1688
Rejestracja: 20 lis 2010, 20:24

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: MarioDM » 20 gru 2018, 10:23

xhDog pisze:
MarioDM pisze: (...)
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida.(...)
Otwórz mt4 na androidzie -> Rachunki -> Dodaj nowy -> Zaloguj sie do instniejacego rachunku -> W polu znajdz brokera wpisz cmcmarkets i powinno znaleźć serwery live i demo. :)
Tak robiłem 2 dni temu i nie znajdowało mi CMCmarkets. Jest już to dostepne ? Jeśli jest to zerknę później. Skąd wziąłeś hasło do rachunku live ?
Co do MT4 to nie ma na niczym żadnych swapów, więc to demo dema. Trzeba poczekać chyba aż to rozwiną.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 73
Rejestracja: 15 cze 2010, 15:47

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: mzyska » 20 gru 2018, 15:39

MarioDM pisze:
xhDog pisze:
MarioDM pisze: (...)
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida.(...)
Otwórz mt4 na androidzie -> Rachunki -> Dodaj nowy -> Zaloguj sie do instniejacego rachunku -> W polu znajdz brokera wpisz cmcmarkets i powinno znaleźć serwery live i demo. :)
Tak robiłem 2 dni temu i nie znajdowało mi CMCmarkets. Jest już to dostepne ? Jeśli jest to zerknę później. Skąd wziąłeś hasło do rachunku live ?
Co do MT4 to nie ma na niczym żadnych swapów, więc to demo dema. Trzeba poczekać chyba aż to rozwiną.
Przecież pisałem wyżej że swap jest w historii. Musisz otworzyć nowy rachunek do mt4.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak
Posty: 1688
Rejestracja: 20 lis 2010, 20:24

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: MarioDM » 20 gru 2018, 17:34

mzyska pisze: Przecież pisałem wyżej że swap jest w historii. Musisz otworzyć nowy rachunek do mt4.
Faktycznie. Swap widać dopiero po zamknięciu pozycji. Chciałeś napisać, że swap jest widoczny w historii w starej platformie CMC ? Raczej dziwne rozwiazanie.
Podtrzymuję, że CMC musi się nieco ogarnąć, bo odwala kaszanę.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

mzyska
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 73
Rejestracja: 15 cze 2010, 15:47

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: mzyska » 20 gru 2018, 17:38

MarioDM pisze:
mzyska pisze: Przecież pisałem wyżej że swap jest w historii. Musisz otworzyć nowy rachunek do mt4.
Faktycznie. Swap widać dopiero po zamknięciu pozycji. Chciałeś napisać, że swap jest widoczny w historii w starej platformie CMC ? Raczej dziwne rozwiazanie.
Podtrzymuję, że CMC musi się nieco ogarnąć, bo odwala kaszanę.
Nie. Swap jest widoczny w mt4 w historii.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak
Posty: 1688
Rejestracja: 20 lis 2010, 20:24

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: MarioDM » 21 gru 2018, 18:09

mzyska pisze:
Swap jest naliczany jako balance w historii
To niestety niezbyt się zgadza. Otworzyłem pozycje na pewnym zestawie instrumentów (przciwstawne). Trzymałem je 2 dni i dziś pozamykałem. Po zamknięciu pierwszej pozycji w balance pojawiła się kwota minus 2 zł (pozycje były minimalne). Zamykałem kolejne pozycje po jednej i za każdym razem zerkałem na balance. Nie zmienił się i po zamknięciu wszystkiego pozostało -2 PLN.
W rubryce swap na samym dole przy tej kwocie jest numer 704069572 . To nie jest numer rachunku demo. Ani mój numer telefonu :p . To tajemniczy numer i nie wiem co oznacza :lol:
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

kubekzkawą
Bywalec
Bywalec
Posty: 9
Rejestracja: 23 sie 2016, 18:18

Re: CMC Markets

Nieprzeczytany post autor: kubekzkawą » 07 sie 2019, 14:15

Macie już dostęp do nowości (aktualizacji) platformy webowej (wczorajszy mailing cmc)?

ODPOWIEDZ