https://www.cmcmarkets.com/pl-pl/platfo ... owac-z-mt4
No faktycznie szok !xhDog pisze:CMC wprowadził nowy rodzaj rachunku z platformą mt4Instrumentów dużo mniej w porównaniu do tego co jest na next generation, ale jest
![]()
Swap jest naliczany jako balance w historiiMarioDM pisze:No faktycznie szok !xhDog pisze:CMC wprowadził nowy rodzaj rachunku z platformą mt4Instrumentów dużo mniej w porównaniu do tego co jest na next generation, ale jest
![]()
![]()
Dotarło w końcu do pustych głów, że broker MUSI MIEĆ platformę, a nie jakieś badziewie, które do niczego się nie nadaje. Mam nadzieję, że oferta z czasem się poprawi i wyrówna.
Brawo Ty.
-- niedziela 16 gru 2018, 19:19 --
BTW . Ta platforma MT4 to chyba nie jest jeszcze dostępna, bo trzeba otrzymać osobny login i osobne hasło na maila. Otrzymał już to ktoś ?
-- środa 19 gru 2018, 19:52 --
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida. Google sklep ich wczoraj nie znajdował.
Ciekawe kiedy w końcu zrobią wersję bardziej realistyczną. Otworzę kilka pozycji na noc i upewnię się co do swapu, bo na razie widzę brak swapu dzięki wskaźnikowi.
-- środa 19 gru 2018, 19:57 --
Aha. Dodam, ze jest wiele instrumentów, ale na razie trudno mi ogarnać co i jak. Złoto dla przykładu jest jako 3 różne instrumenty i choć domyślam się , którę są którę to na pewno jeszcze nie wiem. Porównam z ich starą platformą i po kursach i spreadach dojdę do ładu.
Otwórz mt4 na androidzieMarioDM pisze: (...)
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida.(...)
Tak robiłem 2 dni temu i nie znajdowało mi CMCmarkets. Jest już to dostepne ? Jeśli jest to zerknę później. Skąd wziąłeś hasło do rachunku live ?xhDog pisze:Otwórz mt4 na androidzieMarioDM pisze: (...)
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida.(...)Rachunki
Dodaj nowy
Zaloguj sie do instniejacego rachunku
W polu znajdz brokera wpisz cmcmarkets i powinno znaleźć serwery live i demo.
Przecież pisałem wyżej że swap jest w historii. Musisz otworzyć nowy rachunek do mt4.MarioDM pisze:Tak robiłem 2 dni temu i nie znajdowało mi CMCmarkets. Jest już to dostepne ? Jeśli jest to zerknę później. Skąd wziąłeś hasło do rachunku live ?xhDog pisze:Otwórz mt4 na androidzieMarioDM pisze: (...)
Czy ktoś z Was testował to demo w CMC ? Ja właśnie je testuje i to chyba demo dema. Na niczym nie ma swapu, więc to wersja mocno próbna. I chyba nie ma MT4 jeszcze na Androida.(...)Rachunki
Dodaj nowy
Zaloguj sie do instniejacego rachunku
W polu znajdz brokera wpisz cmcmarkets i powinno znaleźć serwery live i demo.
Co do MT4 to nie ma na niczym żadnych swapów, więc to demo dema. Trzeba poczekać chyba aż to rozwiną.
Faktycznie. Swap widać dopiero po zamknięciu pozycji. Chciałeś napisać, że swap jest widoczny w historii w starej platformie CMC ? Raczej dziwne rozwiazanie.mzyska pisze: Przecież pisałem wyżej że swap jest w historii. Musisz otworzyć nowy rachunek do mt4.
Nie. Swap jest widoczny w mt4 w historii.MarioDM pisze:Faktycznie. Swap widać dopiero po zamknięciu pozycji. Chciałeś napisać, że swap jest widoczny w historii w starej platformie CMC ? Raczej dziwne rozwiazanie.mzyska pisze: Przecież pisałem wyżej że swap jest w historii. Musisz otworzyć nowy rachunek do mt4.
Podtrzymuję, że CMC musi się nieco ogarnąć, bo odwala kaszanę.
To niestety niezbyt się zgadza. Otworzyłem pozycje na pewnym zestawie instrumentów (przciwstawne). Trzymałem je 2 dni i dziś pozamykałem. Po zamknięciu pierwszej pozycji w balance pojawiła się kwota minus 2 zł (pozycje były minimalne). Zamykałem kolejne pozycje po jednej i za każdym razem zerkałem na balance. Nie zmienił się i po zamknięciu wszystkiego pozostało -2 PLN.mzyska pisze:
Swap jest naliczany jako balance w historii