Darowizna

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Darowizna

Nieprzeczytany post autor: kashper »

Witam

Gdyby ktoś dzięki moim dziennikom zarobił jakąś małą fortunkę, miło byłoby, gdyby dał kilka procent z niej. Zbieram na ciekawe, kolejne przedsięwzięcie.

http://allegro.pl/show_item.php?item=3236386325

Pozdrawiam

-- Dodano: 10 maja 2013, 09:39 --

Wraz z systemem sygnały na bieżąco z podejmowanych przeze mnie działań z rachunku realnego.

Sygnały na maila w formie:

Kod: Zaznacz cały

Buy 0.10 lots GBPUSD @ 1.54238 at 2013.05.10 10:35:31
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

unitra

Re: Darowizna

Nieprzeczytany post autor: unitra »

Ja jestem ciekawy, czy sam na swoim dzienniku coś zarobiłelś. Niby pokazałeś "dowody", ale takie łatwo spreparować. Do tego dziwne, że taki skuteczny spekulant sprzedaje swoją wiedzę za 200 zł.
Nie przedstawiam obrazków z platformy MT4, ani statementów bo mógłbym pokazać taki z ponad 1000000% zwrotu z inwestycji. Uważam, że to nikogo nie przekona.
Przyznam, że bardzo zabawne stwierdzenie. Nikogo poważnego nie przekonają Twoje zapewnienia o skuteczności a właśnie uwiarygodniony statement. Jakiś statement (możę nawet prawdziwy) pokazałeś w swoim temacie, ale to jest kolejny żart - statystyki z 60 transakcji z jednego miesiąca.

Mam nadzieję że nikt się nie da naciągnąć dopóki nie pokażesz czegoś wiarygodnego.

Co do aukcji to proszę o podanie danych Twojej Działalności Gospodarczej. Sam prowadzę pare firm i jestem uczulony na krzaki. Ty pewnie masz DG tylko zapomniałeś podać danych.

Awatar użytkownika
Tadzio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tadzio »

unitra pisze:Ja jestem ciekawy, czy sam na swoim dzienniku coś zarobiłelś. Niby pokazałeś "dowody", ale takie łatwo spreparować. Do tego dziwne, że taki skuteczny spekulant sprzedaje swoją wiedzę za 200 zł.
Nie przedstawiam obrazków z platformy MT4, ani statementów bo mógłbym pokazać taki z ponad 1000000% zwrotu z inwestycji. Uważam, że to nikogo nie przekona.
Przyznam, że bardzo zabawne stwierdzenie. Nikogo poważnego nie przekonają Twoje zapewnienia o skuteczności a właśnie uwiarygodniony statement. Jakiś statement (możę nawet prawdziwy) pokazałeś w swoim temacie, ale to jest kolejny żart - statystyki z 60 transakcji z jednego miesiąca.

Mam nadzieję że nikt się nie da naciągnąć dopóki nie pokażesz czegoś wiarygodnego.

Co do aukcji to proszę o podanie danych Twojej Działalności Gospodarczej. Sam prowadzę pare firm i jestem uczulony na krzaki. Ty pewnie masz DG tylko zapomniałeś podać danych.

Człowieku a Ty już musisz zaczynać nagonkę od pierwszego postu...Szukamy nowego wielkiego spisku??

Kashper prowadził swój dziennik przez pewien czas na forum, możesz prześledzić jego transakcje jak i ich trafność.

Przedstawił statement- więc czego chcesz więcej ?? Wciągów z konta potwierdzonymi przez bank, pitów ??

A i gdyby zażądał 30 tys za pomoc lub ukierunkowanie dla mniej doświadczonych osób byłby bardziej wiarygodny??

Kto chce skorzysta , nikt nikogo nie zmusza. Każdy ma chyba swój móżdżek

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

unitra pisze:....
Kolego :564: Już myślałem że sam jestem. Nawet nasmarowałem wczoraj akapit do władz że pozwalają na takie lewe akcje na forum. Ale się powstrzymałem... bo co jeżeli jestem w tym sam? Tutaj wkleję cytat z innego forum na którym kiedyś się udzielałem, uwaga..

Jeszcze nie zarabiasz? Zapraszam!

Duża czcionka, poza tym wpis w dziale linki i temat sygnały transakcyjny. Do sprawdzenia.

Dwa miesiące i to ma być dowód? Gość odrabia depozyt i tyle. To jest jego plan na teraz.
Sam widziałem jak ze swoją świtą z tamtego i tego forum utworzyli swoją grupę wsparcia i pan autor pokazywał swoje real wejścia. Gdzie nie stosował żadnego SL'a, osobiście widziałem stratę na ponad 40k reala bez sl'a i kurs dalej szedł nie pomyślnie. Odrobi się, nie przejmuję się tym, mawiał.

Nie chce mi się więcej pisać. Czekam na ciąg dalszy.
Tadzio pisze:...
Tadzio, ty to nie zorientowany w temacie widzę jesteś. Wiec daj ludziom z większą wiedzą miejsce.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Tam nie ma żadnego dowodu na zarabianie, jakieś wycinki nie wiadomo czego nie są ŻADNYM dowodem, że ta osoba zarabia. Ludzie z mniejszą wiedzą jak widać po przykładzie Tadzia już stały się nieświadomymi piewcami kolejnego sprzedawcy bełkotu,a Jbm8 i Unitra mają rację z dala od takich akcji nie dajcie się nabrać!!!
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

unitra

Nieprzeczytany post autor: unitra »

@Tadzio

Odpowiadasz na mój post, a nawet go nie przeczytałeś.
Tadzio pisze:Przedstawił statement- więc czego chcesz więcej ?? Wciągów z konta potwierdzonymi przez bank, pitów ??
Jeśli "statement" z 60 transakcji i to z miesiąca nazywasz wiarygodnym to jestem pełen podziwu dla Twojego zaufania.
Tadzio pisze:A i gdyby zażądał 30 tys za pomoc lub ukierunkowanie dla mniej doświadczonych osób byłby bardziej wiarygodny??
Zapewniam Ciebie że dobry trader nie będzie tracił czasu na żebranie 200 zł. Chyba, że jedyne co może zaoferować to niezbyt wyszukane sztuczki marketingowe.
Tadzio pisze:Kto chce skorzysta , nikt nikogo nie zmusza. Każdy ma chyba swój móżdżek
Spoko, z Amber Gold też było - kto chce niech korzysta. I jak wyszło? Autor tematu powołuje się na renomę (ciekawe skąd pomysł, że to forum ma renomę) i nie podaje żadnych konkretów. A Ty Tadziu jesteś kolejną osobą, która niby się sprzecza ale żadnych konkretów nie napiszę.

Jak już pisałem wcześniej chce poznać dane DG autora tematu.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nie mam potrzeby odrabiać depozytu ani nikogo naciągac. Kolego jak chcesz zobaczyć więcej transakcji w jednym miesiącu gdy ich zawieranie odbywa sie na podstawie czterogodzinnego interwalu?
temat tutaj to darowizna i dla ciebie niech tym to pozostanie.
nie wiem skąd wynika wasza pretensjonalnosc skoro z waszej strony nie macie nic do zaoferowania.
dane dg potrzebne są gdy prowadzi sie firmę. skoro masz firmę to jest twoja sprawa ale nie każ mi zakładać własnej.
nie jestem kutasem kapitalista więc sorry ze nie mieszcze sie w twoim światopoglądzie.
niektórzy chcą zarobić i pomoc zarabiać innym w czasie kryzysu. krwiopijcy we mnie nie znajdziesz. moze szukaj swoich braci wyzyskiwaczy gdzie indziej

-- Dodano: 12 maja 2013, 13:05 --

Ja sprzedaję moją wiedzę, a nie usługi finansowe, stąd DG jest mi do tego nie potrzebna. Podatki odprowadzam i odprowadzę. Gdyby do sprzedawania na allegro była potrzebna DG, to i allegro nie pozwoliłoby handlować bez takowej.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Unitra, to forum ma renomę. Bo ma. Taka jest prawda.
Pytanie kto z tego forum, samodzielnie poświadczy za pana autora.

Ja chciałbym zobaczyć ten dowód. 1 mln % to poważny zwrot.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Stary dbaj o swoje interesy. Żyj i daj żyć innym.

jbm8
Gaduła
Gaduła

kashper pisze:...
Ja mogę być albo stać się dopiero pretensjonalną osobą, na zawołanie jak chcesz :D Tyle że mówisz co chcemy usłyszeć , bo co? Jak inaczej się będziesz bronił. I to ty coś oferujesz, ja to rejestruje i sprawdzam i wychodzi mi to co napisałem w pierwszym poście.

ODPOWIEDZ