Jak odfiltrowac fałszywe wybicia?
Jak odfiltrowac fałszywe wybicia?
W jaki sposób mozna odfiltrowac fałszywe wybicia. Słyszelem ze technika ichimoku posiada takie zdolnosci. Gdzie moglbym o niej troche poczytac?
Re: Jak odfiltrowac fałszywe wybicia?
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie ma czegoś takiego jak fałszywe wybicia.Nowy500 pisze:W jaki sposób mozna odfiltrowac fałszywe wybicia. Słyszelem ze technika ichimoku posiada takie zdolnosci. Gdzie moglbym o niej troche poczytac?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
to dlaczego wszyscy pisza o falszywych wibiciach z formacji, poziomow?MaRCHeW pisze:Witam.
Nie ma czegoś takiego jak fałszywe wybicia.Nowy500 pisze:W jaki sposób mozna odfiltrowac fałszywe wybicia. Słyszelem ze technika ichimoku posiada takie zdolnosci. Gdzie moglbym o niej troche poczytac?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
najczesciej kiedy cien swiecy otwiera pozycje po przekroczeniu pewnego poziomu i podaza w odwrotnym kierunku niz logiczny.
Witam.
Proszę nie podawać linków do obcych stron.
Esco
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Wszystko zależy od tego jak patrzysz na cenę:...Nowy500 pisze:to dlaczego wszyscy pisza o falszywych wibiciach z formacji, poziomow?MaRCHeW pisze:Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
najczesciej kiedy cien swiecy otwiera pozycje po przekroczeniu pewnego poziomu i podaza w odwrotnym kierunku niz logiczny.
Proszę nie podawać linków do obcych stron.
Esco
Pozdrawiam
Karol Marchewka
jak znajdziesz ten sposob zaplace ci 50 tys zlotych z goryW jaki sposób mozna odfiltrowac fałszywe wybicia. Słyszelem ze technika ichimoku posiada takie zdolnosci. Gdzie moglbym o niej troche poczytac?

Dodano po 1 minutach:
KlamstwoMaRCHeW pisze:Nie ma czegoś takiego jak fałszywe wybicia.

Dodano po 2 minutach:
podam ci setki przykladow czystego PA na wykresie, gdzie powinien byc up a jest downMaRCHeW pisze:Wszystko zależy od tego jak patrzysz na cenę

Jakieś sensowne pytaniee w końcuNowy500 pisze:W jaki sposób mozna odfiltrowac fałszywe wybicia. Słyszelem ze technika ichimoku posiada takie zdolnosci. Gdzie moglbym o niej troche poczytac?

To bardzo proste. Aby wiedzieć kiedy dany poziom zostanie pokonany lub nie, czyli kiedy mamy doczynienia z potocznie zwaną pułapką Byka lub Niedzwiedzia, musisz w tym celu zapoznać się z analizą instrumentalną. Nie ma innej sensownej i obiektywnej metody. Poza tym musisz rozumieć świece jap, w klasycznej analizie technicznej. Co do Ichi, to nim można jedynie się wspierac.
Witam.

Tak dziwnie jest on "obrobiony", że wygląda jakbym to ja zrobił.
Co do Towojej odpowiedzi. To nic nie musisz mi pokazywać. Każdy widzi na wykresie to co chce widzieć.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Jakby co, to nie ja zgłosiłem tego posta za co dostałeś warnabuntownik pisze:KlamstwoMaRCHeW pisze:Nie ma czegoś takiego jak fałszywe wybicia.![]()
Dodano po 2 minutach:
podam ci setki przykladow czystego PA na wykresie, gdzie powinien byc up a jest downMaRCHeW pisze:Wszystko zależy od tego jak patrzysz na cenę

Tak dziwnie jest on "obrobiony", że wygląda jakbym to ja zrobił.
Co do Towojej odpowiedzi. To nic nie musisz mi pokazywać. Każdy widzi na wykresie to co chce widzieć.
Pozdrawiam
Karol Marchewka