Wrzuciłem Lkę na 1.2919 (bardzo fajne MZ z H1 i 61Fibo całego ruchu)
czego Ty wymagasz skoro duza część osob udziela się w wątkach typu " czemu nie dostałem pochwały", lub " jak z 300 zł zrobiłem 250 tys polskich złotych " albo " ile kosicie pipsów tygodniowo, bo ja robie 200" a mało interesuje sie taktyką gry he heTeXs pisze: Strasznie nie lubię sam do Siebie pisać (i pewnie niedługo zakończę prowadzenie tego dziennika) mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego Smile
Może jakiś autoresponder by Ci się przydał?TeXs pisze:mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego
A ja 30 razy dziennie odświeżam stronę by zobaczyć czy czegoś nie naskrobałeś. Dziś miałem Cię pytać czy przestawiłeś tego Shorta na BE ale sobie myślę, że nie będę się wtrącał do Twojej strategii. Pisz, pisz. Może pisz o planowanych trejdach.TeXs pisze:Strasznie nie lubię sam do Siebie pisać (i pewnie niedługo zakończę prowadzenie tego dziennika) mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego