TeXs, mój Matrix

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TeXs »

Wieczorna eSka załapała się na stopa, mój brok mnie strasznie nie lubi gdyż weszła co do pipsa a następnie powędrowała do TP - uwielbiam go ;)
Wrzuciłem Lkę na 1.2919 (bardzo fajne MZ z H1 i 61Fibo całego ruchu)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, 20:03 przez TeXs, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

ja tez Elke zapodałem w tym miejscu ;)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki Sgorn za wpis,
Dorzuciłem jeszcze jedną.

Strasznie nie lubię sam do Siebie pisać (i pewnie niedługo zakończę prowadzenie tego dziennika) mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego :)

seedraev
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: seedraev »

Hej to ja też coś wrzucę, analizę za pomaca blind mouse ( strategia MO z kreślika) i fibo :)

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

TeXs pisze: Strasznie nie lubię sam do Siebie pisać (i pewnie niedługo zakończę prowadzenie tego dziennika) mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego Smile
czego Ty wymagasz skoro duza część osob udziela się w wątkach typu " czemu nie dostałem pochwały", lub " jak z 300 zł zrobiłem 250 tys polskich złotych " albo " ile kosicie pipsów tygodniowo, bo ja robie 200" a mało interesuje sie taktyką gry he he :)
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, 21:01 przez sgorn, łącznie zmieniany 1 raz.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

TeXs pisze:mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego
Może jakiś autoresponder by Ci się przydał? :d
Można sobie ustawić jakis domyślny tekst ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
Mufant
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mufant »

Witaj Tex

Jak zobaczysz na liczniku jest to mój pierwszy post, ponieważ czytam to forum dopiero od niedawna.
Twoje wejścia sa dobre :) - masz wyczucie chłopie... (oprócz tego, że dobrze grasz wg ZL i PA) - take jest moje zdanie choś wielkim expertem nie jestem... :(

Mam pytanie - od jakiego brokera sa wykresy - jaki czas (wydaje mi się, że Londyn). Juz zapewne problem był poruszany nie raz na forum - tf4 wygląda różnie i wtedy ZL też wypadają różnie. Ja mam konto w Bossa i demo w FXPRO i porównywałek H4 do Twoich - kazdy inny.
Z obserwacji wnioskuję, że najlepiej właśnie grać na świeczkach z London przynajmniej jak używamy H4 i gramy w czasie sesji Londyńskiej ... :P

Nie zaprzestawaj pisania - ja będę czytał i postaram się coś skrobnąć - a wymiana doświadczeń czegoś nas nauczy - byle więcej pipsów

Awatar użytkownika
Fesiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fesiek »

TeXs pisze:Strasznie nie lubię sam do Siebie pisać (i pewnie niedługo zakończę prowadzenie tego dziennika) mógłby ktoś coś napisać, np. że moja decyzja z kolejnym wejściem jest błędem i np. dlaczego
A ja 30 razy dziennie odświeżam stronę by zobaczyć czy czegoś nie naskrobałeś. Dziś miałem Cię pytać czy przestawiłeś tego Shorta na BE ale sobie myślę, że nie będę się wtrącał do Twojej strategii. Pisz, pisz. Może pisz o planowanych trejdach.
Ja mam zaznaczony poziom na którym wchodziłeś po 1.2919 ale ja mam na m15.
O tej porze jak cena tam doszła nie ma mnie przy kompie a oczekujących jakoś nie lubię.
ech...

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Dzięki Panowie za odzew od razu mi lepiej

Seedraev,
bardzo szanuję MO i chętnie zerknę na to jego nowe dzieło

Sgorn,
może to i lepiej, że nie zaglądają do mojego wątku
wczorajszego dnia znowu coś mnie podkusiło i wdałem się w dyskusję w czasówka ale dość szybko uciekłem (istna piaskownica)

Mike,
zawsze uważałem Cię za obrzydliwie błyskotliwego i inteligentnego faceta ;)

Mufant,
dzięki
mój broka to admiral i fxpro

Fesiek,
To wejście w S to nie było od czapy :)
mocny opór na H4 ale mój brok ewidentnie poleciał w kulki (zerknij na scr.) i niech się cieszy, zresztą nie ma lekko ze mną więc coś mu się tez należy.
Co do pierwszego wejścia to faktycznie sugerowałem się tez M15 ale schodząc z H1 (wrzuciłem scr.)

Jak patrzę na obecną sytuację na edku to może na sesji azjatyckiej starczy im pary aby przewalić 1.3000 zerknijcie na ponizszy scr. (123)[/list]

Awatar użytkownika
TeXs
Pasjonat
Pasjonat

Ja na dzisiaj mam dość (nie czuję dzisiaj rynku i mam do Siebie trochę żalu)

niby wszystko wporządku, takim wynikiem można było by się nawet pochwalić(pozycje otwarte wczoraj i dzisiaj - wszystko pozamykałem) :)
gdyby nie moje wyjścia z pozycji (nie potrafiłem dotrzymać do TP, który wyznaczyłem na poziomie 1.3070 i przez to moje rr jest takie sobie - oj dużo pracy przede mną )

miłego dnia Wszystkim życzę.

ODPOWIEDZ