Polecam Pana Roberta C. Miner - książka rewelacja, strona z darmowymi przykładami, a gość jest Gościem przez wielkie "G" I w swojej książce szkoleniowej pisze o tym, że wstydzi się szkolić w czasach kiedy jest tak wielu oszustów, do tego jest bardzo mało nachalny.
A właściwie jego strategia to wszystko co trzeba wiedzieć o rynkach - poziomy fibo, timing fibo, eliot, momentum, zarządzanie otwartą pozycją aż do zamknięcia.
Do tego łyknąć Price Action + Analizę Techniczną i w sumie nic więcej nie potrzeba.
Jestem początkującym " Traderem " i dużo czytam na forum.
Uważam że jest tu mnóstwo wiedzy za a szkoleniowcy na miejscu.
Nic tylko korzystać z ich doświadczenia , wiedzy i oczywiście Życzliwości.
Dzięki
Pozdrawiam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
ja jeszcze nie wiem czy warto ale kusi mnie coaching indywidualny oferowany przez Panią Renatę Wasylów. Niedawno znalazłam jej stronkę na internecie www.renata.wasylow.com . Wygląda to ciekawie, widziałam tam informacje o szkoleniach w kreowaniu marki osobistej. Właśnie na jej stronie można znaleźć też poradnik poświęcony personal branding. Jestem ciekawa jak wyglądają takie zajęcia i ile właśnie trwają. Napisałam wczoraj wieczorem do tej Pani i czekam właśnie na odpowiedź. Widzieliście może ta stronę? Macie jakieś opinie? Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem
Nie bardzo rozumiem co takie szkolenia mają wspólnego z forexem. Ta pani z twojego linku oferuje raczej szkolenia dla szczurów korporacyjnych, a specyfika forex jest zupełnie inna, więc naprawdę trudno mi zrozumieć w jaki sposób mogłabyś to wykorzystać na fx.
Warto zajrzec na ponizsze strony zanim zdecydujesz sie na wydanie pieniedzy.Tutaj nie wydasz ani grosza a nauczysz sie czegos od ludzi z wieloletnim doswiadczeniem miedzyinnymi z srodowiska instytucjonalnego.